Josef01 Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Jsem zvědav až někdo s hypotékou 8 mil., měsíční splátkou 40 tis. a úroky 2% skončí fixaci letos nebo příští rok a nově začne platit 65 tis. měsíčně, jak dlouho bude happy..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eskimak Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 před 3 minutami, Josef01 napsal: Jsem zvědav až někdo s hypotékou 8 mil., měsíční splátkou 40 tis. a úroky 2% skončí fixaci letos nebo příští rok a nově začne platit 65 tis. měsíčně, jak dlouho bude happy..... U vas su uroky 7.5%? Alebo zas treba tvoje cisla podelit dvomi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalis Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 (edited) před 15 hodinami, pebe napsal: U nás v Hradci si můžete koupit pěknou ruinu na nudli pozemku u hlavní silnice v kopci https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/hradec-kralove-novy-hradec-kralove-brnenska/3817564252#img=18&fullscreen=false Wow, nudloidni stavebni pozemek s ruinou na Novym Hradci za 12M, mazec! To uz je jak v Brne. Edited February 17, 2022 by skalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anela Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 (edited) kdyz k tomu na ona idnes nebo v magazinu bydleni prodas pekny pribeh - mlady par promenil netradicni pozemek s puvodnim domem v uzasne moderni bydleni s nadechem vesnicke pohody... tak to nemusis ani s tou rekonstrukci moc prehanet Edited February 17, 2022 by Anela Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3maniac Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Zapomněl jsi na magické slůvko s nádechem sídla v Provence Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Úplně jsem si to představil, jak do toho klidu "Provance" řvou ožralí fanoušci FC NKH z nedalekého hřiště Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 před 3 hodinami, kloubik napsal: Mě nedávno kamarád posílal nějaký chatky/domky na Slapech. Vypadá to trochu moderněji ale jinak stejně jak chatka v kempu každých co 10 metrů. Prostě lepší kemp, soukromí nula. Cena 21mega za kus, nechápu že to někdo vůbec může jen zvažovat. To už radši Špindl. To je něco. Nemáš nějakej odkaz? Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 před 14 minutami, Josef01 napsal: Úplně jsem si to představil, jak do toho klidu "Provance" řvou ožralí fanoušci FC NKH z nedalekého hřiště Nemysli si, že to nějakej Camp Nou :), hraje se tam nějaká pralesní liga a trénujou mlaďáci. Na druhou stranu možná lepší přežít párkrát do tejdne vzdálený řvaní, než mít 40m od baráku železnici HK - Praha (která se má v dohledný době zdvoukolejňovat) - https://www.praskacka.cz/content/files/obecni-urad/UP/Z8.PDF. Ceny jsem zatím nenašel, ale taky to asi bude "pěkný". BTW nudlovitost pozemků je daná historicky, byly to všechno pozemky soukromejch zemědělců. Stačí se podívat na Kukleny, kde jsou ty nudle snad ještě delší (svýho času byla velká část zeleniny, sadby atd. prodávaná na sobotních hradeckejch trhách právě z Kuklen a okolí). PS: cenu neobhajuju v žádným případě Link to comment Share on other sites More sharing options...
kloubik Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 před 39 minutami, warann napsal: To je něco. Nemáš nějakej odkaz? Díky. Predpokladam ze nazivo bude ten pocit namackanosti jeste vetsi nez na fotce. lake-slapy.cz Ale koukam ze bud zlevnily nebo si to blbe pamatuju. Zda se mi ze ty vetsi tam byly za 20.5m kdyz mi to kamarad posilal, ted koukam za 18.... tak se omlouvam za mylnou informaci pokud to tak bylo od zacatku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3maniac Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 To je škaredý za vosumnáct Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 No jó... to má pláž, bazén a marínu.... Ale víkendovou bečku s kámošema tam neuděláš.... tudíž chata na pikaču... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 (edited) @kloubik Dík. To je teda slušný peklo, bez ohledu na cenu (nakonec takovej apartmán v bytovce od osmičky vejš, no nekup to - https://www.lake-slapy.cz/#galerie ) Edited February 17, 2022 by warann Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalis Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Nudlovitost je jasna, to je tak vsude. Komu se povedlo skoupit vic nudli a sloucit, tak je rad. Komu ne, musi doufat, ze se domluvi se sousedama a postavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Happy88 Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 před 2 hodinami, skalis napsal: Wow, nudloidni stavebni pozemek s ruinou na Novym Hradci za 12M, mazec! To uz je jak v Brne. V Brně seš většinou po přepočtu na metr podobných pozemků bohužel tak na dvojnásobku: https://www.sreality.cz/detail/prodej/pozemek/bydleni/brno-brno-komin-/1407544156#img=0&fullscreen=false https://www.sreality.cz/detail/prodej/pozemek/bydleni/brno-stary-liskovec-svah/2857064540#img=0&fullscreen=false A když je pozemek pěknej (není to nudle s ruinou), navíc v pěkné lokalitě, tak na trojnásobku: https://www.sreality.cz/detail/prodej/pozemek/bydleni/brno-jundrov-brezova/1662630236#img=1&fullscreen=false Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalis Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Sleduju byty a domy v Brne, ale na pozemky jsem dlouho nekoukal. Je jich extremne malo, tak jsou pekelne drahy. Ceny domu nepujdou, kupni sila je a poptavka prevysuje nabidku. Pred 8 lety jsme na Brezove skoro koupili dum, o dalsim jsme jednali v Sobesicich. Uz tehdy bylo snazsi koupit dum a zbourat, nez shanet pozemek. Skoncili jsme v Obranech, jsme maximalne spokojeni. Tehdy do toho nejit (bydlime tam 7 let), tak si dneska trhame vlasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondras_CZ Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Tvl Lake Slapy, tam si priplatis 3mega navic, ze to pojmenujou anglicky Lake a je to radoby svetovy… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan156 Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 před 3 hodinami, kloubik napsal: Predpokladam ze nazivo bude ten pocit namackanosti jeste vetsi nez na fotce. lake-slapy.cz Ale koukam ze bud zlevnily nebo si to blbe pamatuju. Zda se mi ze ty vetsi tam byly za 20.5m kdyz mi to kamarad posilal, ted koukam za 18.... tak se omlouvam za mylnou informaci pokud to tak bylo od zacatku. Ta cena je v pohodě... Tedy pokud je to za všechno na obrázku. Za chatku je to nesmysl, ale stejně si to svého kupce nejspíš najde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Hnusný bydlení za 18 mil. v chatce. na pozemku 18x18 metrů, neskutečný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Pche, a vy tu resite pozemky za par susnu https://www.novinky.cz/domaci/clanek/stat-koupil-od-rodiny-exministra-za-ctvrt-miliardy-pozemek-oceneny-na-31-mil-40387549#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=dD5Nbz4CxlD-202202171926&dop_id=40387549&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest189_panel_sluzeb_varC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted March 10, 2022 Report Share Posted March 10, 2022 Dnes ráno jsem dojel na stavbu, kterou máme zhruba z poloviny hotovou. Vypáčené dveře, ukradený všechen polystyrén, izolace, nářadí, žebříky, boxy na rolety a hliníková okna s posuvem a bezpečnostní dveře. Sousedovic kamera natočila dodávku i s pražskou SPZ a skupinu chlapů v kšiltovkách. Kriminálka mi teď volala, že toho mají na svědomí víc, auto je napsáno na ukrajinského majitele ... tak fajn čtvrtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts