Snekofon Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Trochu to tu oživím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichi Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 taky, bronz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 O víkendu jsem opět prohodil pouzdro a poprvé je vzal v bronzovém kabátku do terénu. Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Patina pokročila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 před 46 minutami, Jeronimo napsal: Patina pokročila... Úžasná fotka Jarku. Ty barvy... Pošli mi ji prosím emailem ve větším rozlišení. Dám si ji do galerie na pozadí PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 před 7 minutami, Vit napsal: Úžasná fotka Jarku. Ty barvy... Pošli mi ji prosím emailem ve větším rozlišení. Dám si ji do galerie na pozadí PC. Díky, odeslány dvě. Až teď jsem si všiml jak jsem hodinky oplachoval a utíral sklo, tak tam nějaká šmouha od vody mezi 12 a 2 h. zůstala. Na druhé fotce to vidět není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 před 4 hodinami, Jeronimo napsal: Díky, odeslány dvě. Až teď jsem si všiml jak jsem hodinky oplachoval a utíral sklo, tak tam nějaká šmouha od vody mezi 12 a 2 h. zůstala. Na druhé fotce to vidět není. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Hrátky s řemeny... (u toho oranžového vanilka dost intenzivní, snad to časem trochu pustí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 No time to die... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 2 hodinami, paya01 napsal: No time to die... To NATO jim parádně sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Tak to tys mi je vyfoukl v inzerci! Očekávám SZ s nabídkou ceny na prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 (upraveno) před 6 minutami, solidus napsal: Tak to tys mi je vyfoukl v inzerci! Očekávám SZ s nabídkou ceny na prodej Jeatli to bylo na mě, tak bohužel ne. Tyhle mám už skoro dva roky.... Upraveno 13. ledna 2023 uživatelem paya01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 jedna stará. Už je nemám, ale náhodou jsem zavítal na tohle vlákno, tak ji sem hodím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Když ti patina přeskočí z hodinek na zábradlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 (upraveno) Tak už jsem taky v klubu... Upraveno 1. března 2023 uživatelem petr4612 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rtep78 Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Doba bronzová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Bronzové korytnačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 Pepkovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se