splitas Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července klasika v bronzu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radasw Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Viděli jste v poslední době nějaké hezké hranaté? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Menšia patinka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Začíná patinace mořskou vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
splitas Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července V 14. 7. 2024 v 15:22, kolky87 napsal: Menšia patinka asi teplo a moc prace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Áno veľmi teplo a nie tak práce ale chodenia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Po 8-mi dnech v moři. Baví mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rtep78 Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Mosazné Helson Shark Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Chlor je úplně zbavuje patiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července To není chlor. Srovnej si pH, máš kolem 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna @paya01 ¯\_(ツ)_/¯ ty jo... Zrovna v sobotu jsem dával ph-. Měli jsme 7.8 a teď je 7.2. Což by mělo být tak akorát ne...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna (upraveno) před 8 hodinami, Lukáš3 napsal: @paya01 ¯\_(ツ)_/¯ ty jo... Zrovna v sobotu jsem dával ph-. Měli jsme 7.8 a teď je 7.2. Což by mělo být tak akorát ne...? To byl jen odhad, mně bazén s pH 6.2 žral patinu rychlosti blesku. Srovnaný (pH kolem sedmi) na patinu neměl vliv ani přechlorovaný. Takhle vypadaly po vytažení. YMMV Upraveno 1. srpna uživatelem paya01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna před 6 minutami, paya01 napsal: To byl jen odhad, mně bazén s pH 6.2 žral patinu rychlosti blesku. Srovnaný (pH kolem sedmi) na patinu neměl vliv ani přechlorovaný. Takhle vypadaly po vytažení. YMMV Ok, zkusím znovu poměřit raději díky Mimochodem, tyhle Wardy jsou taky krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna před 13 hodinami, Lukáš3 napsal: Mimochodem, tyhle Wardy jsou taky krásný Byly parádní. Už je nemám, občas lituju... ale Ward dělá tolik krásných modelů, že to nejde vše kupovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna před 28 minutami, paya01 napsal: Byly parádní. Už je nemám, občas lituju... ale Ward dělá tolik krásných modelů, že to nejde vše kupovat... Jako ten ciferník je top. Viděl jsem ho naživo a fakt paráda. Jj přijde mi, že se jim daří úplně každý model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Ja ty zminene Wardy mam. Dlouho jsem je shanel, nakonec jsem ukecal mistnoho clena. Nicmene mam obdobi “one watch guy”, takze bych je pustil. Mam je nafocene, jen porad odkladam jejich vlozeni do interce. Kdyby neco, tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se