Arthur N. Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 CuSn8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Behem hodiny jsem vystridal ctvery hodinky, budu si muset jit zabehat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Celkem pěkná patina. To bude asi kvalitní slitina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 před 3 hodinami, ladvach napsal: Celkem pěkná patina. To bude asi kvalitní slitina. Uz jsem je koupil tady na foru patinovany a nevim co do toho Číňan daval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Aha. Já si objednal tydle a složil zálohu. Fakticky si pro ně jdu 15.1. . Koupil jsem před Vánocemi ještě jiné hodinky a na tydle bronzové mi už zbylo jen deset K Ale tydle Hamilton mají taky krásnou patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 před 6 hodinami, ladvach napsal: Aha. Já si objednal tydle a složil zálohu. Fakticky si pro ně jdu 15.1. . Koupil jsem před Vánocemi ještě jiné hodinky a na tydle bronzové mi už zbylo jen deset K Ale tydle Hamilton mají taky krásnou patinu. jj, ty Hamíci budou supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Byl sem si je 27.12. prohlédnout osobně a jsou fakt krásné a ten řemínek - hezčí kožený jsem už dlouho neviděl. Jsou velmi světlé, skoro jako zlaté, nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Batiscafo zero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 6 hodinami, cecil napsal: Batiscafo zero Tak to jsou hodinky, které bych si vzal na cestu do středu země Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 10 minutami, Balthus napsal: Tak to jsou hodinky, které bych si vzal na cestu do středu země Tak jsou to macky ale ne pro mě. Já je spíše řadím velikostně k těm umírněnějším. Protože mají krátké lugs a působí menším dojmem. Tady ve srovnání s 45mm Helson Shark diver. Ty jsou na ruce o dost větší! Ty Batiscafo mají papírových 47mm a nosí se spíše jako 45mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 2 minutami, cecil napsal: Tak jsou to macky ale ne pro mě. Já je spíše řadím velikostně k těm umírněnějším. Protože mají krátké lugs a působí menším dojmem. Tady ve srovnání s 45mm Helson Shark diver. Ty jsou na ruce o dost větší! Ty Batiscafo mají papírových 47mm a nosí se spíše jako 45mm. Zde ještě foto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Lepší, než dovolená v Jugošce. Khaki Field Mechanical H69459530 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Bronzovky se vším všudy... Ale daň za to- patinujeme od začátku. Možná tomu za pár dní pomůžu ¯\_(ツ)_/¯ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 15 minutami, Lukáš3 napsal: Bronzovky se vším všudy... Ale daň za to- patinujeme od začátku. Možná tomu za pár dní pomůžu ¯\_(ツ)_/¯ jsem zvedavej na dojmy a zelene jedovate zapesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 24 minutami, Arthur N. napsal: jsem zvedavej na dojmy a zelene jedovate zapesti Taky jsem zvědav. Hlavně když si vezmu, že za cenu toho tahu, jsem si na začátku mého chronobundu nekupoval ani hodinky a ještě z toho možná budu mít barevný zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna @Lukáš3 Krása, přimlouvám se za průběžné krmení fotkami - případně zkušenosti. Tento model se mně extra líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna @Snekofon budu dávat fotky určitě po první dní už mám trochu nazelenalou ruku ale vyfotit to moc nejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Každopádně zítra jdu plavat na místní bazén. Standartně si beru Apple Watch. Ale zítra asi nechám bronz a AW dám na druhou ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se