Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mě vyšly asi na 8000,-jsou z Ebay,ale z anglie,jsou, větší mám zápěstí 21cm,takže mě to neobtěžuje.Nosím je velice málo.Jo ručičky jsou žluté.Jdou na vteřinu přesně a vteřinovka plynule jak čert.Mám jěště 98B243 na gumě,taky z Ebay z USA a ty mě vyšly se vší asi na 6500,-,ale pozor hodně tam prodávají repasované.

Posted

Taky jsem nad těma 98B242 uvažoval, díval jsem se že ne Ebay se pohybují občas kolem 160-200 USD + dph/clo z USA. Jak seš s něma spokojenej, nejsou už trochu velké? Přece jen mají 50mm.

Na fotkách jsem myslel že ručičky jsou spíš do oranžova, ale z tvé fotky vidím spíš žlutou. 

Klidne se trochu rozepiš :)

Díky 

Mě vyšly asi na 8000,-jsou z Ebay,ale z anglie,jsou, větší mám zápěstí 21cm,takže mě to neobtěžuje.Nosím je velice málo.Jo ručičky jsou žluté.Jdou na vteřinu přesně a vteřinovka plynule jak čert.Mám jěště 98B243 na gumě,taky z Ebay z USA a ty mě vyšly se vší asi na 6500,-,ale pozor hodně tam prodávají repasované.

Posted

Taky je fajn že ty 98B242 jako jedny z mála accutronu mají safír :).

Měl jsem strach z té černé,ale zatím čisté,ani vlásečnice.

Posted

No já nemám žádné PVD coting hodiny, protože se bojím že budou omlácené, uvidíš časem co to vydrží. 

Posted

To budou hodně stare hodiny tak nějak kolem WW2 ne? Máš i foto strojku?

Jsou to baterkáče, mám je taky, je tam malej strojek ve velkým plastovým koláči.

Posted

No já nemám žádné PVD coting hodiny, protože se bojím že budou omlácené, uvidíš časem co to vydrží. 

Prodávám je i ty 98B243, za 5500 kdybys o někom věděl. Nemůžu tady ještě vystavovat.
  • 2 weeks later...
Posted

Jo, to vypadá dobře.

I ten černej nebyl marnej, ale tenhle vypadá líp.

Posted

Moje Bulova Accutron II (97A122). Ta vteřinovka a přesnost je fascinující.c85f563f7675ad19cf6f90bc26bd2efa.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

65B167 tentokrát na kůži. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Tak už aj ja a sú parádne musí sa nechat :_)

Edited by rooosta
Posted

Pěkný! Jen, taky o nich uvažuju ale mrzí mně že chrono je jen do 60 minut.