Jump to content

Jaké Bulovy máte na ruce?

code2

Recommended Posts

Mě vyšly asi na 8000,-jsou z Ebay,ale z anglie,jsou, větší mám zápěstí 21cm,takže mě to neobtěžuje.Nosím je velice málo.Jo ručičky jsou žluté.Jdou na vteřinu přesně a vteřinovka plynule jak čert.Mám jěště 98B243 na gumě,taky z Ebay z USA a ty mě vyšly se vší asi na 6500,-,ale pozor hodně tam prodávají repasované.

Taky jsem nad těma 98B242 uvažoval, díval jsem se že ne Ebay se pohybují občas kolem 160-200 USD + dph/clo z USA. Jak seš s něma spokojenej, nejsou už trochu velké? Přece jen mají 50mm.

Na fotkách jsem myslel že ručičky jsou spíš do oranžova, ale z tvé fotky vidím spíš žlutou. 

Klidne se trochu rozepiš :)

Díky 

Mě vyšly asi na 8000,-jsou z Ebay,ale z anglie,jsou, větší mám zápěstí 21cm,takže mě to neobtěžuje.Nosím je velice málo.Jo ručičky jsou žluté.Jdou na vteřinu přesně a vteřinovka plynule jak čert.Mám jěště 98B243 na gumě,taky z Ebay z USA a ty mě vyšly se vší asi na 6500,-,ale pozor hodně tam prodávají repasované.

No já nemám žádné PVD coting hodiny, protože se bojím že budou omlácené, uvidíš časem co to vydrží. 

Prodávám je i ty 98B243, za 5500 kdybys o někom věděl. Nemůžu tady ještě vystavovat.

• 2 weeks later...

Objednal jsem je v "akci" u H.S.Johnson ve Velké Británii za 221 liber i s poštovným do České republiky.

Zde je odkaz: https://www.hsjohnson.com//watches-c123/mens-watches-c116/bulova-97a122-mens-accutron-ii-collection-p7477/s13890, ale už jsou za 282 liber (po zadání slevového kódu HSJ10).

Objednal jsem je v "akci" u H.S.Johnson ve Velké Británii za 221 liber i s poštovným do České republiky.

Zde je odkaz: https://www.hsjohnson.com//watches-c123/mens-watches-c116/bulova-97a122-mens-accutron-ii-collection-p7477/s13890, ale už jsou za 282 liber (po zadání slevového kódu HSJ10).

Takt to je celkem pěkná cena!