Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak se ti hodinky nosí? Nejsou moc velké?? Co jsem četl, tak jsou o chlup větší než Speedmastery.. Díky!

Dnes poprve BU-moony033f9a9904889730520f323812705ae5.jpg

Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk

Posted

Je pravda ze jsou vetsi. Maji cca 45mm a je to horni hrana co bych vzal na ruku. Omegy maji tusim 42mm a je to na ruce poznat. Bulovy jsem vymenil tady na chronomagu za Seika 5 ktery maji 37mm :)))

Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Další Bulovy v mé sbírce :)

Tak na tyhle mám taky zálusk. Jsou parádní.

Posted (edited)

Tak na tyhle mám taky zálusk. Jsou parádní.

Udělal jsem i krátké video z rozbalování

Edited by code2
Posted

Kua, mně se ty Sea King líběj čím dál víc, ač všeobecně nemám rád ty industriální serepetičky typu inbusáky na lunetě a tak. Snad to nebude proti smyslu vlákna, kdyby sem někdo krátce napsal, proč o nich neuvažovat, když stejnej stroj mám v Lunar Pilot. Předem dík za shovívavost :-)

Posted

Nene klidně piště i obecné zkušenosti, Bulovy jsou na fóru celkem opomíjené, tak by bylo fajn, kdyby se tady rozjela diskuze. 

Posted

Děkuji :). Jen mně chybí safírové sklo a sehnat padnoucí zrovna na Bulovy bude docela problém hádám. 

• 9 months later...
Posted

Trochu opráším tohle téma jedním neplánovaným, ale velice výhodným nákupem. Je to poněkud low cost v porovnání s již prezentovanými ůlovky, ale ten modrý sunburst cifr je prostě super.  :thumbsup_anim:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Předobraz těchto hodinek jsou ty s Měsíčním příběhem. Proto mě zaujaly a proto vznikl pocit "Musím je mít."

Edited by kork74
Posted

Tak už aj ja a sú parádne musí sa nechat :_)

Závidím vám, že na ty hodinky máte pracky. 45 mm je na mě moc. Kdyby udělali 40, nebo 42 mm model, myslím, že by to byl trhák.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted
před 7 hodinami, kuncák7 napsal:

Závidím ti ten tah. Hodinky jsou to super.

Bohužel na tu verzi bez tahu ten tah nejde nasadit, ale mě se to na tom nylonu stejně líbí asi nejvíc :-)