Přejít na obsah

The best album ever


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 151
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

 

 

Beck - Odelay

 

Někdy si řikám, že tohle je pro mě nejlepší album devadesátejch let. Beck je můj hrdina, jeho Losera, hymnu všech flagelantů, mám jako vyzvánění v mobilu už léta.

Mám toho rád hodně, spíš z rockovějšího ranku, ale z dluohodobýho hlediska je mý nejmilovanější Bílý dvojalbum od Beatles, to mě bere od osmi let.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je to samej rocker jako u nás v práci  :punk:

Občas  si poslechnu výběr od TOTO - https://www.youtube.com/watch?v=A9Zoj9xn5EU

 

Nejradši mam ale klubový sračky  :thumbsup_anim:  jako třeba:

 

Thievery Corporation - https://www.youtube.com/results?search_query=thievery+corporation

 

The Herbaliser - Take London - 

 

Jazz Con Bazz -   https://www.youtube.com/results?search_query=jazz+con+bazz

Upraveno uživatelem rmx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TVL kluci, dneska konečně jsem měl čas a klid si k tomu sednout, a jsem fakt rád, jak se to rozjelo. Proběhla tady spousta kapel a alb, na který jsem téměř zapomněl, a který si teď rád připomínám a samozřejmě jsou tu i ty, co neznám.

 

Ještě bych teda k tý svý dvojce napasoval VOODOOCULT, ale nevím přesně kam. Já prostě toho Lombarda rád, a tyhle dva projekty, jako je GRIP INC. a VOODOOCULT jsou za mě top. Hlavně to složení, kromě Lombarda Schuldiner a další, to je prostě maso. Origo CD si doma hýčkám

 

https://www.youtube.com/watch?v=-6xEw5Z6AUU&index=2&list=RDEMXGPoAGlEWue9U6vrBQj-1A

 

GI teda nejvíc, páč to je technicky dokonalý, Sorychta je je neuvěřitelnej kytarista - multiinstrumentalista, Lombarda asi nemá cenu komentovat a Gus měl takový charisma, jako málokdo, budiž mu země lehká. Tohle album, když mi tenkrát táta přinesl, a vložil jsem ho do přehrávače, tak bylo vymalováno, husí kůže od začátku do konce.

Ale Amorpis Elegy společně s Moonspell Irreligious jsou asi dvě alba, co jsem slyšel nejvíckrát za svojí kariéru. Měl jsem to na jedný kazetě, na každý straně jedno album, a když jsem četl komplet bídníky, tak jsem to otáčel furt dokola. Pak jsem četl Mládí v hajzlu furt dokola, a furt otáčel tuhle kazetu. 

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od Amorphis mě překvapivě víc než Elegy vzala Tuonela, kterou jim spousta fanoušků nemohla odpustit...

A abych přispěl nějakým tipem - dlouhé roky si pořád hodně točím In Flames, top album je asi Clayman, i když Soundtrack To Your Escape, A Sense of Purpose nebo Reroute To Remain považuju za skoro stejně dobrý. Z novějších mě dost bere Sounds Of A Playground Fading, k tomuhle albu mám trochu specifický vztah, protože jsem to poslouchal v jednom těžkém období.

 

Edit - doplnění: Když už tady staří pánové tak vzpomínají  :D

K rocku mě v 7 letech přivedl táta, když dovalil kazety U2 - The Joshua Tree, na tom jsem strašlivě ujel, a Mike Oldfielda - The Complete, tam mě samozřejmě nejvíc brala ta druhá, živá část, Mirage, Sheba a Platinum.

A v 16 letech mě spolužačka v ZUŠ šokovala albem Sepultura - Roots - pro mě v tu dobu něco neznámého a naprosto šíleného. Na první poslech jsem nechápal, jak to někdo může poslouchat, pak jsem si to poslechl podruhé, a od té doby se v metalu vezu.

Upraveno uživatelem Filip.J
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...