Přejít na obsah

Chronomag pamětihodnosti


Doporučené příspěvky

@Frantikův inzerát 🙂

 

Pratele, chlapci a chlapi, prodam tyhle maskulinní testosteronový Béčka. Vhodný do fitka, když taháte na bench minimalne 100 kg. Vhodný k teplákům a retezum do taxiku, ale pro bohatši taxikare, bo tyhle jsou pravy. V logu maji kridelka a ne "B" jako buzerant, proste stary klasicky logo a design, jak je na Béčka slusi a patri. Krabice je z kuze zabiteho zvirete a ne recyklovana z pouziteho hajzlpapiru ekologa. A je komplet, vcetne digikarty a certifikatu, atd.

Jinak vazi asi 8 kg a kdyz s nima mrdnete v baru vo pult, uslysi do devky i v baru naproti, takze vystarano. Tah je na tu ruku o objemu 43 cm a jeden clanek je jeste navic. A prumer je jako popelniky v RAJ.

Jsou na nich skrabance, hlavne na spone, a jedna mala na lunete, ale zadne sekance. Proste klasika z kanclu. Komu se to nelibi, nebo ma problem, at si koupi nový za 110 litru a prestane me prudit, protoze moje cena je nejlepsi na Balkaně za 49 999,- a prijedte si pro ne do Praglu, nebo si priplatite a ja poslu Zasilkovnou.

Zdar nazdar.

C441DEC0-C507-4D6A-9297-66A3F30C7523.jpeg

FA240397-8BD9-4E23-A84D-FD5752B0FD4E.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 28. 11. 2020 v 10:28, mikymik napsal:

I smutné posty sem patří...

"Dnes mne potěšila nízká psychická odolnost zaměstnance call centra volajícího z čísla 730 701 537. Měl jsem zrovna dobrou náladu, tak jsem mu v půlce věty (jež z jeho strany obsahovala slovo životní pojištění) sdělil, že je to fajn, že mi volá, protože jsem se chtěl vždycky bavit s blbečkem, který se musí živit tak nedůstojným způsobem. Pak jsem se ho zeptal, jestli se ho rodiče už zřekli, nebo to mají v plánu udělat teď o víkendu. Zatímco něco mektal o tom, že hovor je nahráván, a že bych ho neměl urážet, měl jsem čas si připravit repliku na téma, že jeden známý tohle dělal, ale musel toho nechat, jelikož si ho nevážil ani vlastní pes, a každou noc mu v předsíni nachcal do bot. Odhaduji, že asi tak 15 sekund po tomhle to nevydržel a zavěsil . Posera jeden.

Tohoto drobného vítězství nad telešmejdem bych nedosáhl, kdyby nebyl Chronomag. Protože právě někdo z Vás zde totiž popisoval, kterak se udatně s otravou utkal. Díky."

https://forum.chronomag.cz/topic/138330-co-mě-dnes-potěšilo/page/41/?tab=comments#comment-2589181

O autorovi originalu prispevku jsem nikdy nemel prilis vysoke mineni, a jsem rad, ze je to finalne potvrzeno. Dekuji za poslani @mikymik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pacifista @Roman I. na adresu jednoho zkurvenýho rusáka:

Ty vocasi Ovečkine, ať do tý branky namlátíš kolik gólů chceš, pro mě jsi jen tupý arogantní ruský hovado, který podporuje toho mrňavýho zmrda z kremlu. Jseš čurák křivej a navždy zůstaneš. Debile russáckej.

Škoda že nemůžu tomu zmrdoj tohle vpálit do ksiftu. Ale i tak se mi dost ulevilo.

Blíže zde:

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...