Přejít na obsah

Kuličková pera / propisovačky


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 159
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

S panem Tichým mám jen ty nejlepší zkušenosti, vždycky mi vyšel vstříc. Jednou jsem objednal černý bulet a nesedlo mi hladké držení, které tam bylo. Poslal mi vroubkovaný stříbrný spodek, já mu obratem poslal černý a bylo to. Původně jsem stříbrnou v kombinaci s černou nechtěl, nakonec jsem rád. Ale je fakt, že nejraději mám zlatého buleta, mám ho nejdéle a píšu s ním nejvíc. Jen jsem si ulomil sponku, tak budu muset udělat nějakou objednávku. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Došla ďalšia bronzovka z chiny, čakal som ,že bude tenšia a kratšia, píše sa sňou dobre, dobre sedí v ruke, škoda že nieje kratšia, nevojde mi do EDC puzdra. Tuha je  Parker, váhove mi príde , že je ešte ľahšia ako tá malá bronzovka, jediné mínus ,niekomu to môže vadiť, mne nie, po zapnutí (zmáčknutí) propisky, hrká (,chrastí ) zapinacie tlačitko.

Screenshot_2020-05-16-08-58-58.png

Screenshot_2020-05-16-08-59-05.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 hodinami, nickolas napsal:

Zasadne pisu cernou, pac to sefy sere :D

Oooo jak ti rozumim. Ze zasady pisu plnicim perem. A vyse uvedeny duvod je drobnym bonusem navic... dokonce jsem kvuli tomu angazoval i pravni odd. CLK, protoze si vymysleli nas kindermanagement usmyslel, ze inkoust je nestaly a prepisovatelny. Takze jsem dodal dobrozdani vyrobce Diamin a nejakych matrikaru v CZ, ze se lekarska dokumentace muze psat a vyplnovat dokumentnim inkoustem, ktery je vodostaly a nezmizikovatelny. Navic pouzivany odstin modre je kompatibilni s nejakym pozadavkem na kvalitu, ci co :-D 

Upraveno uživatelem paro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Waterman Carene mi prakticky denním používáním, dobrých pět, šest let hodně zašlo, obouchané, a to i když jsem se o něj pěkně staral...

Stačilo ho ale například půjčit obchodnímu partnerovi na podpis a ten mi s ním bez skrupulí po podpisu smlouvy praštil o stůl, normálně ho pustil z ruky...

A tak jsem ve fázi výběru nového kuličkového pera.

Potřebuji něco těžšího, resp. abych ho v ruce cítil, třeba i širší, něco jako ten Carene, to je i ideálně vyvážené, dobře se mi drží.

Jen ty náplně nebyly vždy OK, používám M, někde jsem koupil náplň, byla lepší, odněkud jako by jim tam určitým způsobem zastarala, hodně pouštěla, rozmazávalo se to rukou, no prostě jako laciná propiska... A to jsem nakupoval v Bibelotech, Písař, atp., ne všude v lepších papírnictvích ty náplně pro Watermana mají.

Tentokrát bych do něj chtěl investovat  max. 3tis. Kč, bude to mé denní pero na pár dalších let, potřebuji něco rozumně reprezentativního, žádnou zlatou pouť, co svítí na dálku.

Četl jsem tu chválu na pár značek, na nějaké specifické gelové náplně, které by mi mohly možná i vyhovovat o dost více, nebráním se ničemu.

Pokud mi sem, prosím, hodíte nějaké tipy, co si mám jít vyzkoušet (někde v Praze), budu rád. Děkuji.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...