Přejít na obsah

IWC Pilot's Watch Chronograph Automatic


Pafelik

Doporučené příspěvky

Volba nad volby, mám je 4 měsice a čím dále tím více jsem nadšen

 

 

je to na 99,9%...v uterý se těším na katalog od YPA :-). Sice mě to bude stát nějakou tu kačku (ale nevím, možná se nedávají ale prodávají...nevím, neřeším). Kdyby měly ten nápis Schaffhausen pod okýnky se dnem a datumem symetricky, nebylo by už co řešit. Je to taková malá nedokonalost (pro mě), ale zase mě to láká, pořád si je prohlížím a říkám si, jestli jsem fakt tak pitomej, že bych si je nevzal kvůli tomu, že mají nevycentrovaný nápis :withstupid:

 

edit: tak katalog nebude, YPO se asi urazil (já to nemyslel špatně...). Dotaz na majitele katalogů IWC - má cenu se po nich dál pídit, resp. pokud to chápu dobře, tak je to vlastně vytištěný ten online katalog z webu IWC.

Upraveno uživatelem Alessio
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Koupil jsem ho od Bakera.

TADY

 

Moc o tom řemenu nevím. Cena původně 144 Eu. Kvalita zpracování skvělá, celkově moc pěkný řemen. Tady na tom WEBu je pár dalších řemenů od týhle firmy.

Zdravim-trochu pozde,ale stejne blahopreji -prekrasny remen -neveril jsem nikdy ,ze cerny cifernik lze kombinovat s hnedym remenem-vase fotografie jsou pro mne dukazem,ze to nejen lze,ale vysledek muze byt spickovy-----Diky Dan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si nechal přes google.com vyhledat obrázky IW371933, vyjelo mi toto.

Když jsem dal vyhledat IW371928, tak vyjelo toto. Z toho jsem udělal svůj závěr. Možná se mýlím, ale moc se mi tomu nechce věřit.

Diky za nazor -nevite nahodou cenu v cechach na kovovem tahu diky Dan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam pred sebou nejnovejsi katalog IWC a cislo IW371928 souhlasi to jsou Aquatimer chrono-automatic v oceli na ocelovem tahu a IW371933 jsou ocelove na kaucuku je to tam zmatlo me ze nejsou vyfocene v oficialnim katalogu ale nasel jsem je v ceniku

cena IW371928 - 6600,- CHF

cena IW371933 - 5380,- CHF

minus 5 procent pri platbe v hotovosti to je cena v katalogu na minuly mesic ve Swissu a ted kdyz se budou rusit hranice bych nevahal vyjet na vylet

Upraveno uživatelem sety
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Tak tady jsou konečně nějaké fotky s novým Big Pilot řemenem od StrapLuxe.com. Myslím si, že tentokrát je to trefa do černého. Děkuji všem, kteří mě přesvědčili, že by těmto hodinkám slušel pořádný "pilotní řemen"..

Vypada to dobre, ale neni ten remen vetsi (sirsi u stezejek) nez by mel byt ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Jo jeste adresu na ten shop - http://www.watchesonnet.com/IW371701.html :smile_anim:

 

Jinak ten prepocet na CZK je samozrejme bez postovneho (to je s pojistenim neco pres 100$) a bez ceskeho DPH, ktere ti pri poslani kuryrni sluzbou vymeri. Kazdopadne stejne je to cena okolo 65t Kc, takze je to stale o cca 30t nizsi nez v CR. A kdyz si tam clovek pro ne dojede osobne, usetri za ceske DPH :thumbsup_anim:

 

 

A aka je skusenost s www.watchesonnet.com?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

AHOJ,

MŮŽU SE ZEPTAT, KDE NAJDU TEN OBCHOD VE VÍDNI?

 

 

Úplně OFF TOPIC sorry, ale.... v USA je téměř vše minimálně 40% levnější, někdy o 60% a více... . Takže nevím proč jsi překvapen.. ???? Hodně fotím a nedávno jsem si koupil objektiv v NY, Nikkor 80-200/2,8 za 19 tisíc a tady stál 34. Prostě je to tak nastavený (každý distributor tady cenu natahuje jak jen může) a nijak bych se tím nevzrušoval B)

K tématu, jsem z Brna a IWCčka bych koupil určo ve Vídni. Byl jsem tam v jednom obchůdku v "kraťasech a tričku", pouštěli mně videa z útrob strojků a nevěřil jsem vlastním očím (v positivním slova smyslu). V Olympii v Brně jak nemáš drahý kvádro, tak tě ani nepozdraví. Už se to tu probíralo. Já bych hodinky nad 50 tisíc koupil v zahraničí. Už jen pro ten přístup. Pokud chci někde utratit naspořené chechtáky, tak ne tam, kde natahují cenu. Nedávají všechny náležitosti k hodinkách (viz Dušák) a chovají se, jakoby snědli všechen rozum světa.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...