Přejít na obsah

GARMIN Instinct


stando

Doporučené příspěvky

Nevím jestli jsme si rozruměli. Změnit typ sportu jde až po aktivitě, když už ji máš nahranou v connectu. Já to takhle dělal u Fenix3. V hodinkách jsem to cvičil jako Kardio a pak to v connectu změnil na HIIT. V mých očích jsou to dva totožné druhy sportu, ale za HIIT jsou odznáčky, kdežto za kardio ne. A vo tom to je, že? 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 211
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 2 týdnech...

Dotaz všeobecné na Garmin Hodinky. Mám instinkt solár 2. V nastavení u aktivit je možno zapnout funkci 3D rychlost a 3D vzdálenost. Může toto mít nějaký vliv na přesnější záznam trasy? Někde mi psali že když to je zapnuté je záznam přesnější. Jiný zase radil toto 3D nastavení vypnout, že pak bude záznam přesnější. Neví tedy někdo jak to doopravdy je a k čemu funkce 3D slouží? Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když je to zapnuté započítává to do toho i převýšení.

Vypůjčím si vysvětlení z bike fóra:

Zde ale nutné jedno upozornění: Nastavte si pro aktivitu 3D rychlost a 3D vzdálenost, v tom případě to jak rychlost, tak vzdálenost počítá s ohledem na stoupání/klesání, kdy při jízdě nahoru/dolu (čím prudší, tím je rozdíl větší) najedete větší vzdálenost než kolik ukazuje mapa (tj. 2D měření). Cyklocomputer/o­dometr v autě pochopitelně také ukazuje 3D protože po povrchu ujedete tu „3D“ vzdálenost.

Sám to mám zapnuté na všech Garmin zařízeních v aktivitách kde je GPS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

no právě že nemám.. Dám MENU. A mám na výběr. Vzhled hodinek - Historie - Aktivity a aplikace - Oznámení a upozornění - Vzhled - Snímače a příslušenství - Mapa - Telefon - Uživatelský profil - Bezpečnost - Zdraví a wellnes - Navigace -  Správce napájení - Systém.

tak nevim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna kroky a patra bzde tak malej objem dat, že je to asi jedno. To už víc sežerou notifikace. A zrovna u Instinctu je hezky vidět úspora baterie. Když vypneš bluetooth, tak se výdrž prodlouží o den. Čili bych to vůbec neřešil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
před 3 hodinami, srdown66 napsal:

Ahoj, je tu někdo, kdo má otestovanou výdrž baterie u Instinct 2 solar? stále zvažuji o koupi a zajímala by mě reálná výdrž :)Předem děkuji.

Ahoj. Bez sluníčka v režimu smart watch cca 2,5 - 3 týdny. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potvrzuju, minimálně 3 týdny dám pokazde. Zapnuté notifikace a nonstop měření tepu že zápěstí. Samozřejmě zapneš GPS a výdrž se rapidně sníží. Solár na výdrž nemá téměř skoro vliv jsem vypozoroval, kdyby sis hodinky do úsporného režimu, tzn. Pouze zobrazení hodin a kroku, bez připojení k mobilu, pak se solarem přes jaro léto, kdy jsou hodinky občas vystaveny slunci je výdrž téměř neomezená. Ale z hodinek máš jen "hloupé" digi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Koukal jsem na ně a vypadají hodně dobře. Už jsem tak nějak otevíral peněženku, že teď o víkendu využiju ty slevy Marianne a půjdu do Garmin Tactix, ale tohle mě trochu nahlodalo - hlavně ta svítilna, tu jsem měl na Fenixech a chci jí zase. 😄 Navíc instincty jsem měla byly to hodinky s nejčitelnějším displejem, odečet času na mrknutí - a to mám brejle na čtení.  Otázka je, jaká bude cena, tu jsem zatím nikde nenašel.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...