Přejít na obsah

Vintage seiko

Chumpus

Doporučené příspěvky

Já taky myslím, ručky jsou původní, mají pouze vymletou lumi, což fotka hodně dramatizuje, při běžném pohledu je to však OK. Dokonce je i zcela původní tah, který se v tomto provedení tak často nevidí. Člověk, který je prodával, je majitel hodinářství z Bratislavy.

Jsou moc krasne! Budes neco delat s tou prepatlanou lumi na indexech? Teda pokud se mi mi to nezda ze je prelumiovana :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou moc krasne! Budes neco delat s tou prepatlanou lumi na indexech? Teda pokud se mi mi to nezda ze je prelumiovana :-)

Díky. I za to, že jste nepřihazovali. :) Časem uvidím, ale zatím jsem neuvažoval, že bych je poslal do hodinářských lázní. Za ty čtyři dny, co je mám na ruce, jsou v plusu asi jen 30 sek, chrono a nulování naprosto bez problémů. Jsem z jejich stavu velice mile překvapen. Takhle to možná nevypadá, ale lumi je poměrně zašedlá a hodinky musím poměrně silně nasvítit, aby alespoň na chvíli zasvítily, takže i ta silnější vrstva je zřejmě původní.

Odkaz ke komentáři

Tak nakonec jsi vyhrál? Paráda. Dobrý jsou. :)

Vyhrál, sice budou chtít nějakou údržbu, ale vypadají moc pěkně. Už se těším až je dám do pucu.

prischera: aky je rozmer? paradne vintazky

Tuším 37mm pro nás s malou rukou v pohodě :)

Taky jsem po nich pošilhával... :-)

Za mě je musel koupit kamarád, byl sem na lyžích v Rakousku. Sice si klepal na hlavu, jako vždycky když jde o hodinky, ale nakonec zasnipoval perfektně :).

Odkaz ke komentáři

Tak jsem je dal trochu do pucu a nasadil nový řemen. Nejdřív jsem si tou hnědou nebyl jistej, ale asi dobrý. Pozitivní je, že jsem zjistil, že není nakřivo cifr, ale vnitřní luneta, takže by oprava měla bejt v pohodě. Teď je chvíli ponosím, ať se strojek rozjede. Moc pěkně se na ně kouká, podle světla vypadaj každou chvíli jinak, cifr přechází od světle šedé po kovově černou.

post-18334-0-28993700-1387570888_thumb.jpg

post-18334-0-36854300-1387570889_thumb.jpg

post-18334-0-19012500-1387570890_thumb.jpg

post-18334-0-49598900-1387570891_thumb.jpg

post-18334-0-27350400-1387570892_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...