lucid Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Pekny Tondo,jen trochu skoda tech rucek,co je to za rok,prosim?Rok je 1975. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 U mne jim bude dobře To je dobře, že je máme tady u nás. Taky jsem si na ně přihodil, ale nakonec si to rozmyslel. jsou ale parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Já taky myslím, ručky jsou původní, mají pouze vymletou lumi, což fotka hodně dramatizuje, při běžném pohledu je to však OK. Dokonce je i zcela původní tah, který se v tomto provedení tak často nevidí. Člověk, který je prodával, je majitel hodinářství z Bratislavy. Jsou moc krasne! Budes neco delat s tou prepatlanou lumi na indexech? Teda pokud se mi mi to nezda ze je prelumiovana :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Jsou moc krasne! Budes neco delat s tou prepatlanou lumi na indexech? Teda pokud se mi mi to nezda ze je prelumiovana :-)Díky. I za to, že jste nepřihazovali. Časem uvidím, ale zatím jsem neuvažoval, že bych je poslal do hodinářských lázní. Za ty čtyři dny, co je mám na ruce, jsou v plusu asi jen 30 sek, chrono a nulování naprosto bez problémů. Jsem z jejich stavu velice mile překvapen. Takhle to možná nevypadá, ale lumi je poměrně zašedlá a hodinky musím poměrně silně nasvítit, aby alespoň na chvíli zasvítily, takže i ta silnější vrstva je zřejmě původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Me tam prekvapil ten dulek co je na 8h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Me tam prekvapil ten dulek co je na 8hOna je trochu propadlá vrstva i na 9 a na 10, méně pak i jinde. Co ale na na foto vypadá dramaticky, není při běžném pohledu absolutně postřehnutelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 (upraveno) Nový přírůstek. Doma je vyčistím, přeleštím sklo a časem půjdou do servisu na srovnání cifru a vyčistění strojku. Mám z nich celkem radost Upraveno 19. prosince 2013 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Tak nakonec jsi vyhrál? Paráda. Dobrý jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 prischera: aky je rozmer? paradne vintazky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Taky jsem po nich pošilhával... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Tak nakonec jsi vyhrál? Paráda. Dobrý jsou. Vyhrál, sice budou chtít nějakou údržbu, ale vypadají moc pěkně. Už se těším až je dám do pucu. prischera: aky je rozmer? paradne vintazky Tuším 37mm pro nás s malou rukou v pohodě Taky jsem po nich pošilhával... :-) Za mě je musel koupit kamarád, byl sem na lyžích v Rakousku. Sice si klepal na hlavu, jako vždycky když jde o hodinky, ale nakonec zasnipoval perfektně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Prischera-gratulace,prehodil si me asi o dvacku:-)Pekny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Prischera: moc pěkné 37 je na mojí ruku asi málo, ale i tak se mi moc líbí... Otázka na všechny - kde tyhle staré kousky kupujete? Na Aukru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Dneska toto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68041-seiko-chronograf-6139-6020/ a já zrovna čuměl na Péčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Tak jsem je dal trochu do pucu a nasadil nový řemen. Nejdřív jsem si tou hnědou nebyl jistej, ale asi dobrý. Pozitivní je, že jsem zjistil, že není nakřivo cifr, ale vnitřní luneta, takže by oprava měla bejt v pohodě. Teď je chvíli ponosím, ať se strojek rozjede. Moc pěkně se na ně kouká, podle světla vypadaj každou chvíli jinak, cifr přechází od světle šedé po kovově černou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Dneska toto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68041-seiko-chronograf-6139-6020/ a já zrovna čuměl na Péčko Ja som bol online, aj som od majitela kupoval remen, ale toto som si nevsimol prischera: taka japonska sportova verzia diplomatov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 ten cistej cifr je fakt krásnej,hodinový indexy jakbysmet,trochu mě začíná srát,že jsem zaspal.Ale jsem rád,že skončily tady v tom cvokhausu a ne u někoho mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 prischera jsou dost dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 prischera jsou dost dobré na meshi budou ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 na meshi budou ještě lepší mesh néé, mám z něj husinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se