špelda66 Posted January 12 Report Share Posted January 12 modré, fota s dovolením autora: xbraj19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted January 12 Report Share Posted January 12 foto řemenu s dovolením autora: RC3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukov Posted January 12 Report Share Posted January 12 @špelda66 Ty brďo...tak to smekám, ty jsou jak nový....hodně velká paráda!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacifer Posted January 13 Report Share Posted January 13 Jedny obyč pětky z ledna 1975, takže máme sedumačtyřicetiny, akorát že na rozdíl ode mne jdou přesně, já občas šlápnu vedle Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbraj19 Posted January 13 Report Share Posted January 13 @špelda66 dovolím, dovolím....až jsem ukápnul slzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted January 13 Report Share Posted January 13 @xbraj19díky, Honzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukov Posted January 19 Report Share Posted January 19 Mise 82...splněna!!! No, ale stejně jak se znám, tak budu pátrat ještě po hodinkách se sedícím měsícem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonyyy Posted January 22 Report Share Posted January 22 Čaute, potřebuju poradit. Dlouho jsem sháněl JDM bulíky a jedny jsem teď pořídil. Byly prodávány jako plně originální, pouze s vyměněným sklem. Když dorazily, všiml jsem si ale divné, vysoké korunky (pro srovnání přidávám korunku ze svých druhých bullheadů, kterou považuji za jedinou správnou). Tak se raději se ptám - přijdou vám ok? Věřím, že zbytek je origo. Mají i správný tah, původní brus pouzdra, čistý strojek.... Popř. viděl někdo z vás takovou korunku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukov Posted January 24 Report Share Posted January 24 @jonyyy Mám troje bulíky a ani na jedněch takovou korunku nemám a ani jsem jí nikdy na žádných jiných neviděl, takže osobně si myslím, že ok není. Zbytek hodinek vypadá dobře, ale o korunce ti frantík určitě kecal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marfael Posted January 26 Report Share Posted January 26 Když vintage, tak černobíle Nebýt chybějící datumovky, tak jsou fakt skvěle, ale datumovka chybí víc, než bych čekal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan7 Posted January 27 Report Share Posted January 27 Před chvílí doručil pošťák ze servisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atim Posted February 11 Report Share Posted February 11 Seiko Monaco večírek, kdyby někdo náhodou potkal nějaký cifr tak dejte echo, ten prostřední to už má za sebou, no Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe75 Posted February 11 Report Share Posted February 11 V 19. 1. 2022 v 13:28, Cukov napsal: Mise 82...splněna!!! No, ale stejně jak se znám, tak budu pátrat ještě po hodinkách se sedícím měsícem SUPER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daluck Posted February 19 Report Share Posted February 19 Seiko 7006 7020 po servisu strojku. Přesnost + 1 vteřina na den. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonyyy Posted February 23 Report Share Posted February 23 Atime, Monaco kolekce je bombovní. Chlapi, potřebuju potvrdit mé domněnky. Myslím, že jsem koupil feiko pandy. Nebyl jsem moc ostražitý, protože byly inzerovány jako "absolutely original". Když dorazily, tak se mi nezdály a po srovnání s tátovýma pandama si myslím, že je to jasné. - nápis SEIKO je sleštěný, nemá ostré hrany. - horizontální šrafování je příliš výrazné - minutky a čárky mezi nimi mají stejně tlustý font - hrany subčíselníku jsou příliš výrazné - stav číselníků neodpovídá pouzdru - ručičky jsou taky průser Chci si to jen ověřit od odborníků než je vrátím. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted February 23 Report Share Posted February 23 za mě fejk. Odkud je máš, Itálie nebo Anglie? Ty lesknoucí se subcifry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbraj19 Posted February 23 Report Share Posted February 23 (edited) Ty ručičky jsou teda peklo....u napisu Japan by měly být ty áčka s placatou "špičkou", G by mělo mít kratší patičku a nápis SEIKO je taky brutal. Edited February 23 by xbraj19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonyyy Posted February 23 Report Share Posted February 23 Na géčko jsem zapomněl jsou z Itálie, kam se taky vrátí. Mám doma pěkné origo pandy, chtěl jsem ještě druhé na lítačku a takhle to dopadlo. Člověk musí víc věřit očím než slovům. Alespoň to tu bude viset jako studie pro ostatní. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukov Posted March 8 Report Share Posted March 8 Včerejší "nový" přírůstek z Anglie....sice to byl drobet porod, ale nakonec to dobře dopadlo. Jen mi zůstává rozum stát nad naší poštou....11.1. to odešlo z Anglie, 14.1. to bylo v Praze a včera mi to dorazilo....tomu říkám fofr!!! Jen tak mimochodem, taky vám některý Seika přijdou jak starý Saaby??? Tak hnusný, až jsou vlastně něčím hezký???...viz foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe75 Posted March 8 Report Share Posted March 8 Starý Sáby Ale jo, je to přesný příměr. A ještě bulteriér je takovej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts