Smejky33 Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 14 hodinami, jonyyy napsal: Kde se ti podařilo sehnat Ufa v JDM verzi? Nahoda, byl jsem asi po trech letech na aukru a byly tam. Dal jsem je hned na servis a prekvapive i strojek je pry v top stavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gulas Posted February 10 Report Share Posted February 10 @Smejky33 Gratulace! Já teda svoje vintage Seiko sbíral už před lety, ale pochopil jsem, že dneska už není úplně jednoduchý sehnat nezbastlený, původní chrono vintážky. Natož na Aukru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snekofon Posted February 15 Report Share Posted February 15 Dnes jsem vytáhnul hranáče. S ukazatelem dne se mně nechtělo prcat, navíc ta neděle oživí náladu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted March 12 Report Share Posted March 12 Stejný rok výroby Link to comment Share on other sites More sharing options...
xray33_11 Posted March 14 Report Share Posted March 14 Moje první "Birth Year Watch", v tomhle případě sedí i měsíc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodkopf Posted March 14 Report Share Posted March 14 před 6 hodinami, xray33_11 napsal: Moje první "Birth Year Watch", v tomhle případě sedí i měsíc gratulace, parada to tak primo najít Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukov Posted March 17 Report Share Posted March 17 Jako za svůj život jsem toho viděl hodně....ale tohle ještě fakt ne Takhle domrvit Jumba, to chce fakt kumšt... https://www.ebay.com/itm/385452745807?hash=item59bec6244f:g:p7MAAOSwW~VjCReb&amdata=enc%3AAQAHAAAA4Gnf3utTB3j1U1rlQJ5pQu3riDL8Ez6I13lBl86DofsrBujzWKQdOhIZJuH5WyPE7KWBuQ3lAt%2FX40mpqoZhfs9ttqenoVK1n3t9Gwo%2F%2BqqyOBmpRqHztN55Udw4pEYO0sDDH93nD9MEKtJBW5HdW0rt9rd4UAMSruZ6zpz9IGOVOpECR2MvdQgN%2BLi7gIHqohCsvVqLAorJNtNTmwqFMVgiSR60bRUHBI03u3XOS9IZj1fwT%2F4woidzrqriNvFoVRIMXT9p1iUWG9c1sVtkf30kDgm98vbVxVIBLvDaUlcm|tkp%3ABFBM5K26it5h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted March 31 Report Share Posted March 31 Mein Gott. Das ist Eklhaft. Co ty chrono ručky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloga Posted April 2 Report Share Posted April 2 Nojo, někomu to vyhovovalo, jenže tady se na to díváme jinak. Ale hrůzy jsou všude kolem nás, já když jsem někdy před 8 lety bral Vintage Seika5 v jednom bazaru, tak jsem si říkal jsou hnusný, protože jsou tak strašlivě zaprasený. Ale ciferník origo a skoro bez poskvrny. Jenže ten povrchní humus byl tak šílený až se mi dělalo zle, to by snad tak nezasraly ani opice v ZOO. Ale přežil jsem to, rozchodit a dát do jaksi-taksi stavu trvalo déle. Příště technický paskvil ani humus prasečinu bych nebral. Stačilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukov Posted April 2 Report Share Posted April 2 No tady je špatně úplně všechno....ani nemá smysl to rozepisovat. Týpek za ně chce 200 USD....aukce, teda spíš prodej má 22 sledujících včetně mě....pravděpodobně stejně zvědavých jestli se tuto Frankensteinovo monstrum prodá nebo ne, to je jedinej důvod proč to ty lidi sledujou Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloga Posted April 5 Report Share Posted April 5 V 15. 2. 2023 v 13:01, Snekofon napsal: Dnes jsem vytáhnul hranáče. S ukazatelem dne se mně nechtělo prcat, navíc ta neděle oživí náladu tohle je stejnak paráda, sedí mi to do oka, palec nahoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan7 Posted May 27 Report Share Posted May 27 Trochu to tu spí,tak to oživím novým přírůstkem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted May 28 Report Share Posted May 28 Nádherný bullhead. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts