Přejít na obsah

Prim chystá další značku hodinek

Doporučené příspěvky

Mno...... patery objednávky na platinové :eek: Tak že by zůstaly v oblasti kalibrů prakticky jen Švýcary a PRIM :king:

Zda se mi to jako nesmysl. Jestli staci na vyvoj novych strojku 4 miliony euro, procs tim vsichni tak nadelaj ... leda ze by zas rozjeli produkci svejch starejch kalibru, treba by si to mozna nekdo koupil (neverim), ale ja tomu vubec nerozumim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zda se mi to jako nesmysl. Jestli staci na vyvoj novych strojku 4 miliony euro, procs tim vsichni tak nadelaj ... leda ze by zas rozjeli produkci svejch starejch kalibru, treba by si to mozna nekdo koupil (neverim), ale ja tomu vubec nerozumim.

Je to prostě klasickej polo-článek idnesu. Skoro k věci,skoro pravda a vlastně bullshit. Možná by se Jirka Helikar divil :whistling: (Je-li na příjmu..zdravím z Jindřichovo Hradce) :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Proč nová levná značka? pokud vím, tak běžní zákazníci neberou značku PRIM jako prémiové výrobky, jestli si ještě na PRIM vůbec pamatují. Stačilo by přijít na trh s řadou slušných mechanických hodinek + alespoň jeden automat a buď to bude fungovat nebo smůla. Zakázkovou výrobou se asi dlouhodobě uživit nedá, navíc ani ta v eltonu úplně nefunguje, čekal jsem na kalkulaci více jak měsíc a nakonec jsem se stejně nedočkal, i když mě každý týden ujišťovali, že tentokrát to už opravdu pošlou.

Odkaz ke komentáři

Ten SexyTime je fakt děsnej.Ale jinak se nechám překvapit.....třeba se dočkáme něčeho fakt gut...... B)

Dočkáme se hodinek typu "Za pět korun pytlík". Trh levnejch hodinek je velkej, roste, proč se nepřidat. Ale jestli nějakej PR pracovník Eltonu nechá pustit do světa info, že by se nová značka hodinek mohla jmenovat Sexy Time, tak to bych ho na místě zabil. :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Ale on to nepustil....redaktoři se jen poptali a zjistili,že PRIM má registrovanou značku SPARTAK a právě to Sexy Time.....tedy,jestli nejsem nějak zabržděnej a jestli ještě,v tuhle dobu,správně chápu...... :huh:

Jinak to asi nebude nic ve "vyšší cenové"......to už přece u PRIMu dělaj......

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři

Jako kluci jsme si chodili za Elton často hrát s "blýskavým" odpadem a když dnes vidím, jak se nejprve starý a potom i nový závod zcvrknul až vytratil, je mi z toho na nic. Přesto souhlasím, že takový nesmysl jako sexi time a informaci o expanzi pro laciný šmejdy nemohl nikdo komu jde o budoucnost firmy vypustit z úst.... :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Sexy Time je pěkně hnusný název... takový pouťový.

Nicméně vyrábět hodinky pro masovější trh by nebyl špatný nápad. Jenom nevím, jestli si je koupím, nějak jsem k té fimě ztratil takový ten dobrý pocit. Nicméně až něco na trh přijde a bude to hezké - vyloučeno není nic.

Odkaz ke komentáři

Uvidíme co nám k tomu řekne PRIM, název hodinek - Sexy Time - mi přijde, jak to řict neurážlivě, jako hodinářskej průjem. Na Spartak jsem zvědavej, ale pokud má hodinky s tímto názvem na ruce V. Klaus, tak je mi skoro jasný kterým směrem se bude případná kolekce orientovat. Prostě nelze jít o moc níže než mezi patricije :D Jinak se v článku, v souvislosti s výrobou kalibrů, jaksi pozapomělo na Rusko, které si bude chtít taky uříznot kus koláče.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...