INA Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2008 Já jsem zase zvědav, jestli se v nové produkci strojků dočkáme i jiných komplikací, než je vteřinovka a datum Vzhledem k tomu, ze se Elton chce vice zamerit na damske hodinky, tak by se prave v nich dala ocekavat komplikace typu: Alarm s odpocitavanim casu a na ciferniku cervene zvyrazneny cislice ve vecernich hodinach... a tato komplikace se bude nazyvat: Sexy Time Produkce techto hodinek bude predevsim zamerena na pritelkyne a manzelky clenu Chronomagu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PigyCZ Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2008 sexi time by mohli býti pro 4%, růžové tahy, narůžuvělý skeleton osázen spousty kamínků ve tvaru srdce, spona s motivem erotické pózy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2008 A je to tady! ----- www.prim.cz/sexy_time Sexy time budou specialni hodinky pro prostitutky (tak jako jsou hodinky policejni a pro zdravotni sestricky, letce...), pouze s minutovou rucickou a funkcemi odpocitavani casu a budiku. Hodinky nebudou volne dostupne, budou si je moct koupit pouze prostitutky, ktere dokazou, ze jsou prostitutky. To je senzace, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2008 Vzhledem k tomu, ze se Elton chce vice zamerit na damske hodinky, tak by se prave v nich dala ocekavat komplikace typu: Alarm s odpocitavanim casu a na ciferniku cervene zvyrazneny cislice ve vecernich hodinach... a tato komplikace se bude nazyvat: Sexy Time No těch komplikací by mohlo být více, např. barevný "kalendář" pro sledování menstruace a ovulace... Fuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2008 To bude spíš něco takovýho. http://cgi.ebay.com/OVERNITE-SWATCH-BUNNYS...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2008 Já jsem asi blbej...takhle po ránu .....trošku nechápu,v co se to tu zvrhává,o tej blbosti se SexyTime tam psal nějakej redaktor,který údajně zjistil,že má tuhle značku Prim registrovanou.Je-li to pravda,nebo ne.....to nevím.A,abych pravdu řekl,je mi to šumák. Ale jsem zvědavej,jestli Prim vyleze s hodinkama pro masovou produkci.....stejně,jako to bývalo za dřívější éry. Pokud si tu pročtu diskuzi o Primu,spousta lidí se pozastavuje nad tím,že chce za své produkty spoustu peněz a že za ty peníze lze sehnat spoustu kvalitnější a lepších hodinek. Je fakt,že mně osobně se nové Primky (až asi na jeden/dva kousky) nelíbí a ty peníze bych mu za to nedal.Zase se mi ale moc líbí renovace,které dělá(tady na CHronomagu je spousta nádherných fotek)......takže mám k téhle značce rozporuplné pocity. A než kupovat předražené šmejdy odkudsi(ano,vím...sám jsem tu trochu,dříve,obhajoval třeba QQ-čka-ale možná jsem dospěl,trošinku ),to ať radši lidi kupují levnější produkci Primu. Ale berte to tak,že tomu pořád až tak nerozumím a mohu plácat bludy.....tak mne kdyžtak vyveďte z omylu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 Uvedeme to na pravou míru. 1) O možnosti vyrábět levnější hodinky se uvažuje (není to hotová věc!) a mělo by se jednat o kvalitní hodinky ale s quartzovým strojkem, kterému jsme se začali s PRIMem vyhýbat. Tedy hodinky okolo 5-8 tisíc Kč. Určitě pod jinou značkou, ale rozhodně ne SEXY TIME nebo Spartak. Tu první si registroval ELTON dávno před tím, než jsem se začal v ELTONu angažovat a používal se na hodinky pro teenagery (spíše děvčata). Spartak zůstane vyhražen pouze pro hodinky Spartak, to znamená že hodnotově na úrovni PRIM. Pro případné quartzové hodinky bude registrován úplně nový název, ale upozorňuji ještě jednou, že to není hotová věc, ale pouze úvaha o možném dalším směřování. Hlavním cílem je zajistit širší portfolio výrobků pro rozšiřované výrobní technologie. Ty je potřeba rozšířit především kvůli obnově výroby strojků. Některé stroje totiž budou univerzální a ve zbytkovém čase je bude třeba nějakou výrobou vytížit. Já osobně jsem proti zavádění nové značky a výrobě levnějších hodinek. Mé řešení spočívá v intenzivnější výrobě OEM pro jiné firmy. Především firmy, které se prezentují jako výrobci, přestože nejsou. Tyto firmy ocení výrobní základnu v Evropě s Evropskou obchodní kulturou, protože jim to umožní déle hrát svůj marketing. Tyto firmy by pak mohly ocenit i naši obnovovanou výrobní schopnost v oblasti strojků. 2) Co se týče obnovy výroby strojků, tak je potřeba říci, že nezačínáme od nuly. Některé díly do strojků si vyrábíme již nyní, některé máme ve velkém počtu na skladě, a tak se skutečně jedná jen o obnovení úplné výroby strojků kalibr 68 a 96. Je tedy potřeba říci, že vývoj strojku je už nějaký ten pátek hotov. Vývoj technologie jsme dokončili letos na jaře, a tak deklarovaná suma zahrnuje pouze strojní a nástrojové vybavení plus patřičné úpravy budovy. Někomu to možná příjde málo. "Staré 68"! Já si myslím, že to je obrovský posun vpřed. Samozřejmě to není hodinářská špička, ale ukažte mi tu - v Evropě firmy (mimo Swatch Group, Richemont Group), které jsou schopny vyrobit řádově tisícovky strojků ročně. Nebylo by to lichotivé číslo. Začít se musí od něčeho ověřeného a pak dělat další kroky. Postupný růst, postupné investice atd. I v našich myšlenkách jde vše rychleji, ale objektivně vzato, na to že nemáme v zádech žádného zahraničního investora, to jde až překvapivě rychle. Takže ještě jednou - Žádný SEXY TIME nebude, ani nehodláme devalvovat značku SPARTAK! To jestli někomu příjde ostuda obnovit výrobu kalibrů 68 a 96 je jeho věc, ale vzhledem k tomu, že mám na polovinu plánované produkce závaznou objednávku, která mi garantuje její odběr po dobu 5 let. Nemyslím si, že by to pro naše partnery bylo nezajímavé. PS: Jen bych chtěl poprosit filo-boxera, jestli by si nemohl změnit avatar. Použití našeho v EU registrovaného loga nepovažuji za dobrý nápad. Zvláště u příspěvků tohoto typu, kde může jít o vyvolání dojmu, že jde o oficiální prohlášení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 Prime, držím palce, ať vše klapne a rozjezd ať je hladký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 PS: Jen bych chtěl poprosit filo-boxera, jestli by si nemohl změnit avatar. Použití našeho v EU registrovaného loga nepovažuji za dobrý nápad. Zvláště u příspěvků tohoto typu, kde může jít o vyvolání dojmu, že jde o oficiální prohlášení. ok, taky uz jsem si rikal, ze to asi neni ten nejvhodnejsi avatar....skoda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 2) Co se týče obnovy výroby strojků, tak je potřeba říci, že nezačínáme od nuly. Některé díly do strojků si vyrábíme již nyní, některé máme ve velkém počtu na skladě, a tak se skutečně jedná jen o obnovení úplné výroby strojků kalibr 68 a 96. Je tedy potřeba říci, že vývoj strojku je už nějaký ten pátek hotov. Vývoj technologie jsme dokončili letos na jaře, a tak deklarovaná suma zahrnuje pouze strojní a nástrojové vybavení plus patřičné úpravy budovy. Někomu to možná příjde málo. "Staré 68"! Já si myslím, že to je obrovský posun vpřed. Samozřejmě to není hodinářská špička, ale ukažte mi tu - v Evropě firmy (mimo Swatch Group, Richemont Group), které jsou schopny vyrobit řádově tisícovky strojků ročně. Nebylo by to lichotivé číslo. Začít se musí od něčeho ověřeného a pak dělat další kroky. Postupný růst, postupné investice atd. S výrobou strojků držím palce, a jsem rád že Prim bude zase patřit k výrobcům kompletních hodinek. Ke strojkum, budou nějaké konstrukční úparvy ? Třeba mikroregulace, jiné uložení nebo odpružení rotoru u 96. Neplánujete také do výroby 64, coby 96 bez samonátahu ? Byla by snažší záměna-výroba součástek a případné přidání dne v týdnu jako u 97. Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 Prime, to jsem ani nečekal, takový fofr. Jsem rád, že to máte s těmi strojky už vyřešené, ale stejně, kdy myslíte, že začne vlastní výroba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risa7 Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 Tak to je skvela zprava. Preji hodne uspechu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 To je dobrá zpráva. A bude výroba už na počest osvobození Československa Rudou armádou nebo až с праздником ВОСР? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2008 Trošku bych brzdil Vaše nadšení a očekávání, protože každý projekt má své problémy. Prozatím se soustředíme na komplexní obnovení výroby původních strojků v podobě, v jaké se vyráběly. Do konce roku plánujeme kompletaci prvních kousků strojků, ve kterých budou nově vyrobené díly, které nám v našich zásobách chybí. Ty doplní díly, které máme z původní výroby stále ještě skladem. Právě existence těchto dílů nám zjednodušší návrat ke kompletní obnově výroby strojků z nových součástí. Zkrátka, nebudeme muset vyrábět úplně všechny díly hned od počátku a nová výroba bude zahajována postupně dle četnosti zásob jednotlivých dílů. Do konce roku 2009 bychom měli být schopni vyrábět strojky již z nových dílů. Budeme to považovat za důstojné završení oslav 60. výročí založení naší firmy a zahájení vývoje prvních československých hodinek. Věřím, že v roce plánovaných oslav budeme mít i další příjemná překvapení pro všechny milovníky primek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2008 i tak je to dobré.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2008 Trošku bych brzdil Vaše nadšení a očekávání, protože každý projekt má své problémy. Prozatím se soustředíme na komplexní obnovení výroby původních strojků v podobě, v jaké se vyráběly. Do konce roku plánujeme kompletaci prvních kousků strojků, ve kterých budou nově vyrobené díly, které nám v našich zásobách chybí. Ty doplní díly, které máme z původní výroby stále ještě skladem. Právě existence těchto dílů nám zjednodušší návrat ke kompletní obnově výroby strojků z nových součástí. Zkrátka, nebudeme muset vyrábět úplně všechny díly hned od počátku a nová výroba bude zahajována postupně dle četnosti zásob jednotlivých dílů. Do konce roku 2009 bychom měli být schopni vyrábět strojky již z nových dílů. Budeme to považovat za důstojné završení oslav 60. výročí založení naší firmy a zahájení vývoje prvních československých hodinek. Věřím, že v roce plánovaných oslav budeme mít i další příjemná překvapení pro všechny milovníky primek. Sraz Chronomagu u Prima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mip Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2008 Zdravim. Nechci polemizovat s někým, kdo to má určitě dobře rozmyšlené, ale nevim, jestli levné PRIMky jsou ten úplně nejlepší nápad. Zrovna včera jsem se v hodinářství na Proseku díval na několik levných PRIMek, evidentně čínského původu. Cena okolo 2000 Kč. Nebojíte se, že pak budete s těmito hodinkami spojováni? Já osobně si myslím, že produktovou řadu máte docela slušnou, spíš mi tam chybí prodejní kanály. Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2008 to mip: To můžeš mít pravdu. To bez kvalitní a dobře vedené PR kampaně nepůjde... a na to bych se těšil... .. To že by měl PRIM spíš vylepšovat "uvnitř" současné produkce je asi jasné, ale výroba vlastního kalibru (byť žádný světoorný zázrak) je určitě , alespoň z "politického" hlediska, pokrok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mip Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2008 Jo jo, to absolutní souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se