Jump to content

Jaké Ball máte právě na ruce?

krtenek

Recommended Posts

před 12 hodinami, _lip_ napsal:

Díky, jsou docela fajn. Ten tah je sice nic moc, ale cifr se mi docela líbí. Ty indexy jsou zajímavě vytažené. cc219528e8a7a9adab3544e5f1311fb3.jpg

Ty vypadají moc dobře, cifr je super 👍

• 3 weeks later...
  • Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Parádne enžiníry! Veľké číslice, s ktorými sa o výrazné miesto na ciferníku úspešne "pere" dátumové okno. Typická ochrana korunky, výborný ťah so sponou, s dvojitými šrúbkami v nožičkách. To je Ball. Dobrý výber.

Predpokladám, že aj tento model má protinárazový SpringLock. Určite to tu už odznelo, ja som sa o tom dočítal nedávno, ako tú funkciu testoval v rámci koncertu bubeník skupiny KISS (inak sám zberateľ hodiniek), teda aká bude odchýlka v presnosti pred a po odohranom koncerte.

V 28. 4. 2023 v 22:11, StanoBare napsal:

Parádne enžiníry! Veľké číslice, s ktorými sa o výrazné miesto na ciferníku úspešne "pere" dátumové okno. Typická ochrana korunky, výborný ťah so sponou, s dvojitými šrúbkami v nožičkách. To je Ball. Dobrý výber.

Predpokladám, že aj tento model má protinárazový SpringLock. Určite to tu už odznelo, ja som sa o tom dočítal nedávno, ako tú funkciu testoval v rámci koncertu bubeník skupiny KISS (inak sám zberateľ hodiniek), teda aká bude odchýlka v presnosti pred a po odohranom koncerte.

Ano, přesně tak - 5,000Gs shock resistance 👍

• 1 month later...
  • 2 weeks later...