Přejít na obsah

SAN MARTIN


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 635
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 minutami, mikymik napsal:

Ále, Frantik tu prodával tah s označením "SEIKO" z Ali. Nic proti, jen mi to nejde dohromady s jeho svatou válkou v čínské sekci.

 u nas, na Slovensku, mame take "rceni", horsi Poturcenec od Turka :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jeje, oukej, cekal sem to, klasicka podpasovka. Ano, koupil jsem tah jubilee aftermarket na Seiko Želvy, kterych se prodava mraky, ale tento mel logo Seiko. To jsem si neuvedomil a prodaval ho tady, po upozorneni jsem ho stahnul a omluvil se. 

Zde je videt, ze v tomhle vlakne uz se bere, jako absolutne normalni, ze se tady prezentujou a glorifikujou fejky. I novacek tady pouziva vyrazy jako "homage" i kdyz o zadnou homage nekde, je to proste smradlavej fejk. Nevim, jestli je dobry, ze uz tady velebite i tyhle sracky.

A kazdej, kdo ma jinejk nazor je tady branej, jakoze vede svatou valku, apod. Ja zadnou nevedu, jen si proste neco myslim a to napisu.

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja uz jsem to definoval milionkrat. A na foru je tech definici spousty. Neco co porusuje prava, patenty a designy - mimochodem registrovane, atd. Myslim, ze je to celkem jasne. Naopak ty definuj a potvrd, ze toto https://www.youtube.com/watch?v=aBtf2B6GZDs&t=181s je homage a ja s klidnym svedomim usnu 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že furt dokola... u začátečníků to holt jde ještě nějak přejít, ale u "starých" mazáků se divim, že to tady furt obhajují. Tak si děti, tuto hodinu, ZASE něco řekneme o rozdílu mezi fejky a homage. Koukám, že vám tahle látka stále nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...