Přejít na obsah

Fuck multiple sclerosis aukce


Frantik

Doporučené příspěvky

Pratele, kamaradi, po dohode s majitelem fora si dovoluji poradat tuto drobnou vanocni aukci, jejiz vytezek pujde na boj proti zakerne roztrousene skleroze. Vy, co me znate, asi vite, ze tato svine se u me zabydlela nekdy pred par lety a dari se mi s ni uspesne bojovat. Nekteri dalsi to stesti nemaji a bylo by fajn, jim trochu pichnout.


Pred lety jsem zde organizoval veleuspesnou akci "Hodinky pro Leontinku", ktera mela dve pokracovani, take jsem delal nekolik DVD se cvicenim pro sklerotiky, ktere jsem posilal pacientum pres MS centrum a proste kazdy rok se snazim pomoct, kde to jde.


 


Takze si dovolim vam nabidnout "vylesteni aury", kterou nakupem cetek za statisíce na tomto foru mate radne zasvinenou :-)


Davam do placu 5 naramku "FUCK MULTIPLE SCLEROSIS", ktere jsem si nechal vyrobit a kdo da vic, ten naramek dostane. Prihazujte zde do vlakna a piste se prehledne do tabulky. Kdo prihodi nejvic, napise se nahoru.


 


Presne za mesic (tedy 19.12. v pulnoci) aukci ukoncim a 5 TOP statecnych "fuckerů" dostane naramky a zkasnu je o jimi nahozenou sumu. Tu poslu na nadacni fond Impuls https://www.nfimpuls.cz/index.php , ktery podporuje vyzkum lecby i samotne pacienty.


Takze budte silní a štědří. Zdar.


post-643-0-46063600-1542629157_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...