Eiffel08 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Zdravím, dostali se mi do ruky tyhle letecké Helvetia, nevíte jestli by se dal někde sehnat nový cifr, nebo má to vůbec cenu shánět a opravovat? Jinak strojek je OKDíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 to by jsi musel mit stesti, aby jsi nasel novy cifr, spise koupit nejake vraky, kde cifr bude jeste ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 U setrvačky chybí pérko toho jejich "incablocu". Někdo tam místo něj nacpal dva plíšky.Asi to fakt bude chtít ještě jedny hodinky a složit jedny pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 25. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Když jsem zkoušel hledat nějaký náhradní, tak sem si všiml, že tam je nějaké jiné pérko, než u originálu, je tam taky prasklé skličko, teda plast, asi je zkusim poslat dál není to můj šálek, jestli to teda vůbec bude někdo chtít. Diky za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 mal by som o ne zaujem , ked tak pošli spravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se