Přejít na obsah

Jaké Wardy máte právě na ruce


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak už dorazily. 🙂 Musím samozřejmě nechat zkrátit tah. Odhad je o článek na každé straně, ale jinak vypadají skvěle a zpracování samozřejmě nezklamalo. 😉  Už se těším, až mě začnou doprovázet ve všední dny. Bude to zas vítaná změna oproti garmiňáckému náramku. 

20200713_191054 - kopie.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 16. 7. 2020 v 6:24, ondrejm napsal:

U těch C65 na tahu je tam na mě "moc železa", hodit je na nějakou kůži/gumu tak budou ještě o dva fousy lepší

Nevím, jestli to bylo na moje C65, anebo na dokusanovo GMT? U těch mých mi to ani nepřijde, díky té modré barvě na lunetě, která to celkový kovový dojem rozbíjí. U těch GMTček souhlasím. Taky jsem si ty fotky několikrát prohlížel a připadá mi trochu škoda, že tam je ta luneta čistě kovová. Ty hodinky pak působí decentněji. Ale sto lidí, sto chutí. 

Jinak jsem si konečně nechal zkrátit tah a od té doby je tahám všude. Jsem nadšen ze zpracování, mechanický nátah mě baví. Není nad každodenní rutinu, kdy si v klidu hodinky vezmu, pokochám se ciferníkem, pak uchopím korunku a začnu je natahovat (odpor minimální - a ano, točím správným směrem :)). Pak chvíli spokojeně poslouchám tikot strojku a následně je s jistou satisfakcí nasazuji na ruku. Včera jsem je měl celý den na svatbě a krom toho, že mi ladily k obleku, jsem se několikrát přistihl, že až podezřele často kontroluji čas - zkrátka se na ně nemůžu vynadívat. 

Ad. Žigi: ten světle hnědý strap jim taky sluší. 👍 To byla moje záložní kombinace. Ale říkal jsem si, že je pak snazší dokoupit řemen (vzhledem k ceně), než dokupovat tah (asi bych ho pak už nikdy nedokoupil..). Jen jsem koukal na stránky ChW a tuhle barvu řemenu už tam v nabídce nemají. Což mě trochu mrzí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...