Maxel Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Pekny to mas. Mne tez plesnivky dorazily a je to parada.[/url]Yep, za ty lowe je tam nešlo nechat. Jenom škoda, že i na 38mm hodinky dávaj gumu dlouhou jak tejden před vejplatou ; takže pro mě k ničemu. A na (preventivní) poznámku do objednávky, zda by tam našli něco kolem 110/70, ničevo. Taxem to hodil na jeden z řemenů, co doma ležel. A docela gut, ale chce to něco modrýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Ta kůže jim fakt sekne. Jestli ale potřebuješ gumu do vody pro menší zápěstí, tak tohle je přesně to, co hledáš. https://www.bartonwatchbands.com/collections/quick-release-soft-silicone-rubber-watch-bands-straps/products/navy-blue-elite-silicone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Pěkný jsou. Já jsem tak dlouho váhal a váhal až jsem to zas klasicky prováhal.Kdyby někoho časem nudily, asi bych je zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Díky. To vypadá použitelně.Máš sám? Jestli jo, a rozměr standard, změř mi pls délky xx/yy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 (upraveno) I za mě je to fajn guma. Jinak ja mám cca o centimetr větší zápěstí než ty a občas jsem i váhal, jestli nenasadit ten delší kousek, takže určitě v pohodě.Ta kůže jim ale fakt sekne. Upraveno 9. ledna 2020 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Ráno nafotím, proměřím. Ten dlouhej díl jsem ani nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Už sem to našel. Přesně, co potřebuju. Jdu objednat. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Už sem to našel. Přesně, co potřebuju. Jdu objednat. DíkyBarton je jasná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Už je na cestě. Vzal sem k tomu ještě canvas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Tabulku sis našel, tak dám ještě s křížkem po funuse nějaký fotky a postřehy. Mám ruku 17-17,5cm. Mohl bych nosit i ten delší díl, ale kratší je lepší, protože nemá žádný přečnívající konec. Zapínám na třetí dírku. To prostřední očko jsem vyhodil a používám jen to koncové se zámečkem, což je perfektní věc. Líbí se mi zesílení a mírné natvarování řemínku na stranách u pouzdra hodinek, pěkně to na něj navazuje. Nosí se příjemně, nijak nevoní ani nesmrdí a prach sice trochu chytá, ale není to nic strašnýho. Poměr cena/výkon vynikající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Díky za postřehy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Moonglow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 A na víkend Sandhurst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Pěkný jsou. Já jsem tak dlouho váhal a váhal až jsem to zas klasicky prováhal.Kdyby někoho časem nudily, asi bych je zkusil. Myslíš ty 38mm? Pokud ano, zvážil bych pustit ti svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) Ja na mam na Wardy budto kliku, nebo to sou proste dobry hodinky:) Zpracovani bez chyby, novy delaj vterinu do plusu denne, krasny baleni (jo, lepsi nez treba u IWC ci Brajtli za dve kila), supr lumi.. Hodne spokojenej. Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Až na tu lumi musím souhlasit. Jako odchovanci Seika mi připadá, že svítí nic moc, ale zase dlouhodobě konstantních 1,7s za den mi žádnej 7S26 nechodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Já na nějaký šajnění moc nejsem. Samozřejmě očekávám, že hodinky, který nasvitim třeba v deset večer bezpečně přečtu až do rána. K Seiku malá poznámka. Šajněj parádně, ale některý jejich tvary ručiček odečtení času komplikují v době, kdy se k sobě přiblíží, nebo se částečně překrývají. Vzbudim se a rozostřeným zrakem odhaduju kolik že to je vlastně hodin a přitom můžu cifr používat jako slabou baterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Nečekal jsem tak slušnou lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 The Beast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Před rokem jsem koupil první C65 a stále mi dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se