Přejít na obsah

Sériové číslo a rok výroby


zdeno

Doporučené příspěvky

Ahojte,

poprosím o vyjádření jestli lze ze sériového čísla zjistit datum výroby (zejména rok) konkrétního kusu? Podle všeho je S/N 7005XXX. Nevíte jestli je v tom nějaký klíč či logika? Nebo jestli lze dohledat produktovou linii, kde jsou rok uvádění jednotlivých modelů? Našel jsem přehledy jen starších kusů.

 

Jedná se mi o pořízení modelu BALL Hydrocarbon Spacemaster(DM2036A-SCAJ-BK) - varianta nazývaná jako ?GLOW? s tritiovými trubicemi na každé minutě, ale bez garanční karty. Vzhledem k ceně a zdroji by to bylo akceptovatelné, ale rád bych měl jistotu, že ještě budou tritiove trubice dostatečně dlouho plně svítit.

 

Díky i za případně vyjádření majitelů jestli nemají podobnou strukturu sériového čísla a z jakého roku jsou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Byl jsme teď nějak mimo, ale tu BALL podporu zkusím poslat-díky za tip. Prodejce mi celé číslo nesdělil, tak zkusím požádat. Ale co jsem koukal nabídky z podobným start.číslem tak jsem někde viděl 2014, ale to byl vlastně jen Purchase Date, což ještě neříká nic o datu výroby :(

 

Důvod proč to řeším je, abych věděl jak moc jsou ?vysvícené? tritiové trubice. Vím, někdo tu psal, že nepozoruje výraznou změnu, ale když bych si měl vybrat, tak bych šel do těch novějších.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...