Melly Posted January 4, 2019 Report Share Posted January 4, 2019 Tak je pravda, že úspora 15k je fakt dost. Vypadá to, že je taky nebuduvkupovat v ČR - uvidím, až našetřím U mě to nebude otázka týdne, jsem jenom chudej policajt Tak někoho zabásni a mimo kamery mu je seber Link to comment Share on other sites More sharing options...
krži Posted January 4, 2019 Author Report Share Posted January 4, 2019 Tak někoho zabásni a mimo kamery mu je seber Lidi které Štorkán do díry takové hodinky nenosí ale je pravda, že par fake rolád jsem do koše už vyhodil - nemám to rád, tak měli panáčci a panenky smůlu. Někteří dokonce plakali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melly Posted January 4, 2019 Report Share Posted January 4, 2019 Lidi které Štorkán do díry takové hodinky nenosí ale je pravda, že par fake rolád jsem do koše už vyhodil - nemám to rád, tak měli panáčci a panenky smůlu. Někteří dokonce plakaliKlasická policejní brutalita Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob.zizka Posted January 4, 2019 Report Share Posted January 4, 2019 Lidi které Štorkán do díry takové hodinky nenosí ale je pravda, že par fake rolád jsem do koše už vyhodil - nemám to rád, tak měli panáčci a panenky smůlu. Někteří dokonce plakaliMáš recht! Je třeba šířit osvětu i mezi lumpama. Jinak, jak jsem to tu přečet tak to asi máš promyšlený a chceš právě BB tak z kraje moje,, doporučení" našetřit na 36 Exp bylo o ničem. Včera jsem prolít Uhrfohrum a pár zánovních BB 36 tam bylo. Cenově kolem dvojky. Ono se časem něco ukáže,neboj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exell Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Dám to třeba sem - Uncle Seiko připravuje půldílek tahu na BB36 https://www.uncleseiko.com/products/half-link-for-stock-bracelet-tudor-black-bay-36mm . Pokud někdo zápasíte s chybějící 4. dírkou mikroregulace (jelikož přidat na tudořím tahu dílek a poskočit o 2 úrovně mikroregulace znamená přidat cca půl dílku, což je hodně), může to být řešení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts