Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak je pravda, že úspora 15k je fakt dost. Vypadá to, že je taky nebuduvkupovat v ČR - uvidím, až našetřím :) U mě to nebude otázka týdne, jsem jenom chudej policajt :D

Tak někoho zabásni a mimo kamery mu je seber :D

Posted

Tak někoho zabásni a mimo kamery mu je seber :D

Lidi které Štorkán do díry takové hodinky nenosí ale je pravda, že par fake rolád jsem do koše už vyhodil - nemám to rád, tak měli panáčci a panenky smůlu. Někteří dokonce plakali

Posted

Lidi které Štorkán do díry takové hodinky nenosí ale je pravda, že par fake rolád jsem do koše už vyhodil - nemám to rád, tak měli panáčci a panenky smůlu. Někteří dokonce plakali

Klasická policejní brutalita :D

Posted

Máš recht! Je třeba šířit osvětu i mezi lumpama. Jinak, jak jsem to tu přečet tak to asi máš promyšlený a chceš právě BB tak z kraje moje,, doporučení" našetřit na 36 Exp bylo o ničem. Včera jsem prolít Uhrfohrum a pár zánovních BB 36 tam bylo. Cenově kolem dvojky. Ono se časem něco ukáže,neboj.
  • 3 years later...