Přejít na obsah

střešní box


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsících...

Cena je vždycky taková, jakou jsou ochotni zaplatit zákazníci. A vzhledem k tomu, kolik toho Thule prodává, tak přemrštěná nebude. Vyzkoušel jsem toho mrtě od růzzných značek - příčníky, nosiče kol, rakve a nakonec mám od Thule všechno a všechno funguje dlouho a spolehlivě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 16. 2. 2020 v 18:14, warann napsal:

Tak s tou váhou to nehrozí. 1-2 prkna, 3 lyze a nazdar. I ty běžky by se tam ještě vlezly, pokud by to ovšem vyšlo na dýlku.

 

Btw nemáte zkušenost s tímhle https://bezky.net/clanek/570-thule-skiclick-novy-nosic-bezeckych-lyzi ?

Mám a používám. Na videu to vypadá velmi elegantně, realita je trochu jiná. Na mém autě mám vzdálenost mezi příčníky 70 cm, takže i vzálenost nasazených nosičů na lyžích musí být těch 70 cm. A problém je, že profil běžek se směrem k vázání mění (průřez není pravidelný), takže upnutí nosiče v místě nepravidelného průřezu je poněkud komplikovanější. Pokud by se nosič upínal na úplně rovnou část běžek, bylo by to úplně bez problému, ale to asi dnes není reálné. Nebo pokud bude někdo používat na starší běžky, které mají v místě upnutí pravidelný průřez. Ale to je jen drobnost, celkově je manipulace snadná a pohodlná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také jsme řešili finanční stránku. Thule je fakt darda. Jako neříkám, že není kvalitní, ale fakt ta cena je přemrštěná. Takže my šli střední cestou a koupili jsme Taurus od https://www.inity.cz/ . A zatím si na nic nemůžeme stěžovat. Vejde se tam, co má. Že by byly horší jízdní vlastnosti, to se nám nezdá.
Dalsia sprosta reklama...

Sent via IPoAC

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...