Přejít na obsah

Bicí a bubeníci


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já přidám svýho favorita. Tohle je bubeník, který maximálně slouží muzice, kterou hraje.

 

Sugarfoot je taky hroznej démon :).

 

Krásný vysvětlení. Můj speciální úchop -  "pravá ruka se snaží zachránit situaci, když levá šmátrá po zemi" tam taky nezmiňuje.

 

Hele, nemůžu si pomoct, historku Billa Cosbyho, jak hrál na bicí v jam clubu znáš? U toho jsem se málem poch*al smíchy a dost mi to připomnělo mě samotnýho :D.

https://www.youtube.com/watch?v=WScoPutUeiY]https://www.youtube.com/watch?v=WScoPutUeiY

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

McStinger - díky za video k úchopom. Je tam aj pekne vidieť, že pri úchope do dlane, palička cez ňu presahuje až skoro z zápästiu. Myslel som si, že konči v dlani.

Přesný místo úchopu se liší podle typu paličky a pocitu z odrazu, ale velmi pěkně je to popsáno tady:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Ja hral na škopky cca 18 let , ale už visej na hřebíku. Teď už se věnuju jen zvukařině, ale trochu tady zapomínáte na sportovce.

 

Třeba takovej Dominátor ... hráli jsme s DF na thronefestu a koukat na tohle dvoumetrový hovado jak v kanadách a koženým krunýři sype hodinu v kuse byl výkon i pro mě ...

 

 

ale co tak můžu je tenhle panáček ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem v pondělí zjistil, že mám opět (počtvrté) vytopenou zkušebnu a bubny stály 4 dny na mokrým koberci. To bych se střelil do palice! Jsem zvědav, co to s nima provedlo. Na první pohled zatím není žádná škoda vidět, Trochu rozladěný blány, ale snad to bude OK. Akorát do tý prašivý díry se už vracet nebudu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

To je ale moc pěkný! Fakt parádní. Já teď, bohužel, hraju jen velmi sporadicky. Zkušebnu jsem po čtvrtém vytopení opustil a bicí nastěhoval na chalupu, kam se dostanu jen zřídka. Takže se sem tam bouchnu, ale jak netrénuju, tak mě z toho skoro pokaždý chytnou záda. Vím, sedím blbě, ale nedokážu udržet správnou pozici zad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky se mi to mega líbí. To dýnko s činelem je asi jedno z nejpěknějších a nejnápaditějších, jaký jsem kdy viděl. Je ale fakt, že ty díry budou slušně akumulovat bordel a odumřelý kožní buňky :D Těch osum "úchytů blány" je taky mazačinka, ale na rychlý odečtění času to bude asi dost matoucí jak je to rozházený mimo hodinový indexy.

 

Jinak co se bubnování týče, hrál jsem asi 7 let (Liduška, pak kapela na střední, kde největším "úspěchem" byly dva školní koncerty v Rock Café na Národce) ale už je to let, co jsem se za to posadil. Je ale fakt, že mi to dost chybí a rád bych se k tomu vrátil zpátky... Momentálně na to nemám úplně prostor, koketoval jsem i s elektronickou soupravou, ale tak nějak si říkám, že to prostě není ono...  Jak se mi podaří trochu pořešit teď bydlení, tak se tu ve vlákně stavím s prosbou o pomoc s výběrem nějakých kompaktnějších bicích :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...