Přejít na obsah

Jaké hodinky kolem 20 tisíc.


Doporučené příspěvky

Zdravím potřeboval bych nějaké tipy na hodinky. Měly by být k 30.narozeninam. Určitě automaty ideálně na tahu ale s možností výměny např za kaučuk. Velikost spíše větší je to na 2 metrového chlapa. A aby se hodily jak ke kosili tak na volnočasové nošení. Zatím u mě vítězi Seiko Želvy ale budu rád za další tipy.

 

Odesláno z mého Redmi 5 Plus pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

želvy jsou za cca osmičku, do desíti ... takže tolik nebo kolem dvacky, takže za 25 ? ... to je dost výrazný rozdíl v zadání. Nové nebo bazar může být ? Želvy protože se líběj nebo požadavek na WR ?

Co ta košile ... jen košili nebo i oblek ? Ke košili želvy o.k., k obleku moc ne ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Traser master classic automatic. Vejška, věk... všechno sedí.   Jdou ke košili, i normálnímu nošení. může je mít OWG. Ve třiceti jsem je taky měl. Jen teď koukám, že už asi bude problém koupit je na tahu. Dřív to problém nebyl.

 

https://www.chronoshop.cz/traser-t5-timeless/traser-classic-automatic-master

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě jsou želvy ideální volba, vydrží, hodí se ke všemu a je to klasika, se kterou nemůže mít nikdo problém. Kdyby se mu náhodou nelíbily, tak je snadno prodá.

 

Ale snažil bych se s dotyčným domluvit, co by mu opravdu udělalo radost, třeba má nějaké své vyhraněné představy, no a nebo je mu to jedno a pak zase ty želvy nemůžou nic zkazit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já bych zvážil, jestli jsou želvy ještě hodinky ke košili, jako volnočasové jsou samozřejmě super (sám mám PADI).

 

jako univerzální bych vybíral něco co je designově blíže subům, takže krom toho všeho co tu už padlo ještě přihodím divery od certiny s 80h rezervou :)

https://www.hodinarstvibechyne.cz/en/certina-ds-action-diver-watches/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dan83bz: Ty Orisy za dvacku nebudou... 

 

Kzlo: Jak píšou kluci nahoře - když ti nejde vyloženě o historii značky, tak ty Wardy můžou být ideální volba. Další mě napadají: Mido, Davosa, Squale, zmiňovaná Certina, Hamilton.

 

Sám jsem si cca před 2 roky pořídil jako svoje první automaty - želvy PADI a doufám (za mě jsou super!), že do měsíce se posunu zase o něco dál - čekám, až mi naskladní Oris Aquis Date 43,5 mm v požadované verzi a razím ihned pro ně :clap:. Přeji šťastný výběr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...