Přejít na obsah

Pelagos nebo new Seamaster 300


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nezabudat ze automaticky heliak ma este jednu "prakticku" vyhodu,... moze zachranit hodinky pri nahlej dekompresii,... ked sa naprilklad s tebou rozlomi lietadlo nad Atlantikom vo vyske 10tis metrov tak Tudory budu fpohode. Viem ze niektore pilotky byvali na nahlu dekompresiu skutocne testovane (tusim Tutima a mozno Fortis) takze uplne scifi to mozno nie je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bral bych Tudor. Přestože všude pindám, že Pelagosy jsou šedé myši, tak zrovna ta modrá barva je opravdu oživuje. Automatická extenze na tahu je taky skvělá vychytávka. Třídenní inhauz je rovněž silná motivace pro koupi , zvláště jestli hodinky na víkend odkládáš.  Uznávám ale, že na ruce vypadají jako plechovka od olejovek, zejména oproti Seamasterům.  

Když Omegy, tak bych asi už šel do Planet Ocean.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se SMPc týče, tak mě míjejí ve všech provedeních. Pro mě obecně nepěkné hodinky. Pokud bych už chtěl ty Tudory s něčím porovnávat, tak s PO, které jsou důstojným soupeřem. Z téhle volby za mě jednoznačně Tudory. Co se pohonu týče, tak za mě taky Tudor. Už jen pro tu rezervu chodu. A to jsem pár Omeg měl/mám oproti Tudoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...