Jump to content

Fake Hamilton strap z Ebay

viking

Recommended Posts

Pochybuju, ze by se nekdo namahal fejkovat remen na Hamiltony. Pokud je bez spony, tak ji klidne vykuk z ebaye zkousi prodat zvlast. Na oznaceni kasli, res jen zpracovani. Krivy siti, divnej material apod. Aspon vis, ze priste mas podporit mistni vyrobce, jejich kvalita je vejs, nez nakej hamilton..

Pěknej řemen. Tak tejden, čtrnáct dní to nalož do směsi jedlá soda, vocet a uhličitan draselnatý a uvidíš, jak prokoukne.

Ocet hned zreaguje s těmi uhličitany, zašumí to, zbydou nějaké octany a cosi. Co tedy působí čistivě?

Pochybuju, ze by se nekdo namahal fejkovat remen na Hamiltony. Pokud je bez spony, tak ji klidne vykuk z ebaye zkousi prodat zvlast. Na oznaceni kasli, res jen zpracovani. Krivy siti, divnej material apod. Aspon vis, ze priste mas podporit mistni vyrobce, jejich kvalita je vejs, nez nakej hamilton..

Ano souhlasim, neni nutnej nakej hamilton. Duvod je jiny, jsou to me prvni skutecne nove hodinky, ktere jsem si poridil, kdyz jsem do toho tady spadnul v roce 2005. Takze jejich hodnota je pro me mnohem vyssi.

Ale proc ne? :)  Kupoval jsem jiz par kousku kdysi od Zrna, budu vdecny za jakoukoliv radu na koho se mam obratit, pripadne co by se na ne sedlo. Obcas je obliknu do kovovyho tahu, mel jsem je tez na cernem Hirschi, nejake NATO atd., ale nikdy to nebylo to prave. Takze asi bych zustal u hnede s prositim.