Přejít na obsah

Rubber strap


IzTaPa

Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, JoyStick napsal:

Sašo a nechceš si pořídit gumu na origo sponu? Já ty děrovaný s vlastnim hardwarem fakt nemusim a podle toho co čtu by Ti to pár problémů mohlo vyřešit. ?

Mám s origo sponama na gumách dva problémy- musel bych se pokaždý jebat s přehazováním a hlavně se mi to vlastně nelíbí. A taky jak psal Ondra, dělá to prakticky jen RubberB, kterej nechci a Everest, kterej jsem sice nezkoušel, ale na fotkách mi přijde hrozně kulatej. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam Everest a mozem potvrdit ze je naozaj take trochu gulate... po roku som ich dal naspat na tah a navrat na gumu neplanujem. Ako nenosilo sa to zle, ale pomaly si zacinam pripustat ze ked to raz Rlx na tahu vymyslel tak to na nom asi aj bude najlepsie...

6F0755DC-852C-4C85-8B90-3FAC6FD56C59.thumb.jpeg.c1da2b9590688a2268635057024b8453.jpeg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele mně se ale kůže na Roládách (a všeobecně sportovních hodinkách, krom chronáčů) nelíbí. Kdysi jsem si nechal ušít suede kousek na Milgy a bylo to víc než v pohodě, ale na Gmt bych to nedal. A primárně mi jde o něco, co chci tahat do vody a dlašího bordeli a to žádná kůže nesplňuje. Může to bejt sebelepší materiál a chvástat se jak je to voděoddolný, ale prostě je to jednou kůže a ta vodu zas tak ráda nemá. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde kupujete tady v EU Everest gumáky? Rád bych tam tedy zároveň i tu jejich sadu šroubovák, vystěžejkovač. Kupoval jsem ho tenkrát i na GMT Master a byl výborný co pamatuji, ale kde jsem ho koupil, to si za boha nevzpomenu 😬 Děkuji za postřeh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bude kruh jak u Everestu, bude hrozně záležet na tvaru ruky. Mně se to teda taky uprímně vůbec nelíbí, ale nejde o barvy. Je to spíš daný kůží, tvarem, zkrátka mi to nedává smysl. Chci sportovní verzi- guma, chci elegantní verzi- kov, nic víc člověk nepotřebuje. Beru to jen jako další pokus, jak z lidí vytřískat nějaký peníze😃

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...