Přejít na obsah

Prodejce luxusních hodinek


Jarda88

Doporučené příspěvky

děláš jim reklamu, nebo tam chceš něco koupit?

 

- na webu se nedočteš kdo za tím stojí, žádný IČO, právní forma. Kdo poskytuje záruku?

- popis hodinek přes google překladač, pohon je opravdu mňamka 

- neprošel jsem celou nabídku, ale minimálně u Rolex Submariner kecá, ty v roce 2013 nestály 229k (a ještě to má napsaný s chybou), Heuer Carrera CV2010, starý hodinky v nový krabici a původní cena 115.000Kč. Bez papírů

 

na mě to moc seriozně nepůsobí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OHLASY našich zákazníků

 

Velký výběr a velmi příjemné chování. Nebyl problém se ptát na cokoliv ohledně hodinek. Je vidět, že hodinkám rozumějí. Přišel jsem si koupit Tag Heuer, zaujaly mne Breitling a nakonec jsem odešel nad míru spokojen s hodinkami Omega. Ještě se asi vrátím pro hodinky pro manželku. Ty Breitling tam nemohu nechat. ?:-)

Josef Hnízdo

 

Dva roky jsem měl v šuplíku rozbité mé milované automaty Longines.Jsem kuchař a při práci,kdy jsem je měl stále na ruce i při vaření, tak mi díky páře odešlo těsnění, následně skorodovaly a zjistil jsem, že mám i rozbitou korunku. Všude jinde kde jsem si chtěl hodinky nechat opravit, buď neměli díly nebo by se mi to cenově nevyplatilo. Zde mě ale mile překvapili. Hodinky opravili za super cenu a ještě o týden dříve, než bylo plánováno. Po této zkušenosti mohu jen Doporučit!!

Petr Mráz

 

:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj kluci!!!!musim se podelit o dnesni zkusenost!!!s panem majitele jsem dnes byl v Koscomu na kontrolu hodinek....mel jsem vybrane TH Formula 1,ktere nabizi za 23 490 kc...uz pri prichodu do Koscomu vedeli o koho jde(detaily si necham radeji pro sebe)...po par minutach prisel prodejce s neprijemnou zpravou,ze se jedna o FAKE!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozdil byl vazne minimalni,akorat se lisila decentne luneta(byly vice vystouple cislice)a strojek byl totazna Ronda(akorat nebyla zlata,tak jak dava TH)pro vice info o mem nemile pribehu piste...vazne se mi tohle NELIBI!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jardo, tahle "zastavárna" sídlila ještě před cca rokem na Moskevské ulici ( u rohu s ulicí Ruskou ). Naprosto šílené zkušenosti ( nejen mé, já tam byl jen 2x )- otvírací doba se nedodržovala ( bylo to spíše na zavolání ), o sortimentu tam nikdo nic pořádně nevěděl. Přestěhováno sem na Petrohradskou ( po vetešnictví, kde se vše nakupovalo na kila a ne ks ), vnitřek neupravován, pouze vyklizen.

Příště nejezděte až do Koskomu, na Vršovické, cca 150-200m od tohodle krámu, máte slušnýho hodináře, co ti odborně zhodnotí pravost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Kuncak7 Ahoj, v té zastavárně ( MichaelTrade) na rohu Moskevské a Francouzké jsem se byl podívat 11.2. na POčka 45,5mm, jsou to ty co mám na fotce ve svém vlákně. Takže to tam funguje asi pořád (nebo to změnilo majitele to nevím) a je to pouze po telefonické domluvě. Já jel náhodou kolem a viděl jsem pána, tak jsem se tam šel podívat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
Dobré ceny, zajímavý výběr, ale neseriózní a neprofesionální přístup.
I přes provedenou a potvrzenou rezervaci o koupi, dvě hodiny před domluveným časem, jsem obdržel telefon, že se rezervace ruší, protože právě hodinky prodali jinému zájemci. To, že si pro ně člověk jede po dálnici z Brna do Prahy je prostě nezajímá, protože podstatné jsou pro ně "peníze na stole". (citace) Prý "kdo dříve příjde, ten dříve mele". Ať už rezervaci má či nikoliv. Rezervace, dle slov prodejce slouží výhradně k odkupu, nikoliv ke koupi. Takže pro ty, co rádi bezohledně předbíhají ve frontě, je toto ideální obchodník, pro kterého nějaká ta etika ve vztahu ke klientovi, jako dohodnutá rezervace o koupi, je něco nepodstatného.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...