Přejít na obsah

Dopravní zpravodajství

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, kloubik napsal:

Chapu ze zjistili horsi stav, ale ta posledni etapa se mela delat az pristi rok... Pokud se teda planovala rekonstrukce okruhu a zavreni sjezdu na Barrandov, tak to meli nechat rozdelene jak se planovalo puvodne, a neslucovat 3. a 4. etapu na Barrandaku. 

V době, kdy se na toto přišlo, bylo už kopnuto a v tu chvíli je prostě lepší, když se to dodělá, než aby se to zakonzervovalo a otevřelo za rok ( navíc když náš oblíbenej radní pro dopravu už tohle slíbil a napsal mezi své úspěchy ). Tak to prostě je. Mě spíš zaráží to, že ač je naživu ještě dost pamětníků projektování a stavby, že se prostě nedochovala komplet dokumentace ( ta a "odbornost" nynějších inženýrů je až zarážející hrůza ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • Odpovědi 626
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dopravní situace Praha je docela klidná, dosahuje úrovně Mrtvá sezona - denně 00.00-24.00 hod a zejména ve směru D5/přemostění Vltavy/D1 nebo městským okruhem směr D11/D10/D8 atd. a rovněž tak směrem opačným. Od D1 se stojí téměř až k Jesenici.

Konečně si můžu v autě v klidu odpočinout a rozjímat. 🎯 Barrandov i tunely Lochkov/Cholupice . velmi živo 😍, tedy stále plno, včera po 18.00 jsem  odpočíval ve voze hodinu. Byl klid, houkačka POLICIE projela jen jednou, jinak žádné vzruchy. 🤠   Prostě Zelená vlna...  😎🥃🏁

Město Říčany . no comment.

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři

Myslíš, že já jsem v klidu? Teď tu odpovídám na podněty všem našim místostarostům ( ani jeden neuspěl se svýma návrhama, jak dlouho tu asi vydržím? ). A do toho tu mám jednoho svého "oblíbeného" stěžovatele ( oprášil tři roky starej e-mail a snaží se na mě zapůsobit - dostal stejnou odpo jako tehdy, to bude kvikotu ).

Říčany - s tím se dalo počítat, že to bude průšvih, i bez poslední uzavírky to tam stálo za nic. Baranďák - vzhledem k nárustu dopravy to lepší už nebude. A vzhledem k tomu, že jezdím denně do práce 65 km tam a 65 km zpět, tak mi věř, že si slasti dopravy Praha a okolí užívám dosyta :cheers: 

Odkaz ke komentáři

A to zase jo, 🙂, 65 km - a bude to stačit?

No já jsem jezdil před lety 42 km a měl jsem dojem, že je je to až až  a to nebyly na Barrandově zácpy, zlaté časy.  🤠Asi už to lepší nebude. 🍻

Odkaz ke komentáři

Pouze pro ilustraci- automatická odpověď správce komunikace na hlášení závady, která mi přišla dneska. Tohle ani nemůžu poslat jako odpo žadatelce.

Každý si může udělat obrázek sám.

Dobrý den

Máme pro Vás dobrou zprávu – Vámi nahlášený podnět WRI43AHF byl vyřešen.

• Označení závady: WRI43AHF
  • datum nahlášení: 01.08.2023
  • ulice: Voroněžská
  • druh: Vozovka-propadlina (kaverna)
  • Popis závady: výtluky a propadla na komunikaci Voroněžská
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...