Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

V tomto vlakne bych mozna rad rozvinul diskuzi o tipologii Primkare.

Jednoduse receno: Mimo nasi republiku neznam moc sberatelu, kteri by chteli tento skvost, nami nescetnekrat probirany, do svych sbirek.

Takze, kde je to kouzlo?

Odesláno

V tomto vlakne bych mozna rad rozvinul diskuzi o tipologii Primkare.

Jednoduse receno: Mimo nasi republiku neznam moc sberatelu, kteri by chteli tento skvost, nami nescetnekrat probirany, do svych sbirek.

Takze, kde je to kouzlo?

Nikde. Kazdopadne spolehat se na jednoho ze zacinajicich "maniakalnich" sberatelu, kteri nakupuji hlava nehlava se vyplati.

Odesláno

nazývejme věci pravými jmény. pokud někdo záměrně uvede potenciální kupující v omyl a uvede o hodinkách nepravdivé informace (vědomě) tak to není žádnej spekulant, ale podvodník.

Odesláno

Člověk by tu čekal lidi na úrovni, ale holt česká povaha se nezapře. Soused má kozu a já ne, tak doufám, že mu brzo chcípne, stejně tak divně dejchá...

Smutné

Odesláno

Co to meleš, přišel jsi sem pro radu, všichni Ti řekli, jak to je, na Aukru jsi mlžil a vyvolával dojem exkluzivity u hodinek, který jsou za korunu drahý a teď tady píšeš takovej blábol.

Odesláno

Člověk by tu čekal lidi na úrovni, ale holt česká povaha se nezapře. Soused má kozu a já ne, tak doufám, že mu brzo chcípne, stejně tak divně dejchá...

Smutné

Tady většina lidí na úrovni je. O Tobě, po tom Tvém inzerátu, mám však vážné pochyby. Zkus příště členy Chronomagu neurážet. Bude to tak lepší.

Odesláno

Tady většina lidí na úrovni je. O Tobě, po tom Tvém inzerátu, mám však vážné pochyby. Zkus příště členy Chronomagu neurážet. Bude to tak lepší.

Nesouhlasím. Pokud se podíváš do inzerátu, tak je tam jasně napsáno, že podle názoru expertů (to jsem si vás ještě vážil) nejde o PRIM. Jsem zklamán.

Odesláno

To je mi líto, že jsi zklamán. Možná jsi neměl psát ,,kdo ví ", lidi to zbytečně znejistilo... Ale měl jsi štěstí, že je nikdo nekoupil- takovou raritu je lepší si nechat ve sbírce. Za pár let Ti budou lidi v Německu trhat ruce... Nebo je zkus prodat třeba v Buštěhradu, jezdí tam i ze zahraničí, mají lepší kupní sílu a takových, jako jsi Ty, je tam vždycky tak stopadesát- dvěstě. Bude Ti tam líp než tady...a třeba je tam prodáš ještě dráž. Budem Ti držet palce, pak napiš jak to dopadlo. Jo- a kdyby se Ti podařilo je otevřít, hoď foto strojku. Třeba je to nějaká vzácnost,,

Odesláno

To je mi líto, že jsi zklamán. Možná jsi neměl psát ,,kdo ví ", lidi to zbytečně znejistilo... Ale měl jsi štěstí, že je nikdo nekoupil- takovou raritu je lepší si nechat ve sbírce. Za pár let Ti budou lidi v Německu trhat ruce... Nebo je zkus prodat třeba v Buštěhradu, jezdí tam i ze zahraničí, mají lepší kupní sílu a takových, jako jsi Ty, je tam vždycky tak stopadesát- dvěstě. Bude Ti tam líp než tady...a třeba je tam prodáš ještě dráž. Budem Ti držet palce, pak napiš jak to dopadlo. Jo- a kdyby se Ti podařilo je otevřít, hoď foto strojku. Třeba je to nějaká vzácnost,,

Děkuji, přesně pro takovou radu jsem si sem přišel. Už raději nic nepište. Každou další perlou se ještě více zhazujete.

Odesláno

Raritní typ jen na export, vyrobeno jen pár kusů...

Já nejsem zklamán, já jsem pobaven. :)

Koneckonců budu rád, pokud někdo napíše fundovaný názor kdo hodinky vyrobil a kde. Tomu se samozřejmě nebráním. Na naopak to ocením. Ví to někdo? To bude užitečnější než životní rady - nejsme v "Bravíčku" ne?

Odesláno

Nesouhlasím. Pokud se podíváš do inzerátu, tak je tam jasně napsáno, že podle názoru expertů (to jsem si vás ještě vážil) nejde o PRIM. Jsem zklamán.

S čím nesouhlasíš? Oháníš se tady úrovní lidí a napíšeš do inzerátu cit: "Raritní typ vyráběný jen na export. Doveženo z USA. Bylo vyrobeno jen pár kousků. Vzácné nesehnatelné potápěčské hodinky v luxusním stavu do sbírky nebo na běžné nošení." tak nám tedy osvětli, jak jsi došel k těm tvrzením, když o nich tedy nic nevíš, kolik kousků tedy bylo vyrobeno? Víš prd, nebo víš moc dobře, tak jako tak jsi napsal inzerát na úrovni těch ostatních vojebávačů, tak nehodnoť ostatní.

Odesláno

Tak jo - challenge accepted: https://aukro.cz/raritni-potapecske-hodinky-ancre-17-jewels-6944371068

Doufám, že s tímto popisem budete spokojeni: 

Naprosto unikátní kousek, zatím nikdo z vážených expertů na forum.chronomag.cz nedokázal učit jejich původ.

Stáhnu to, až je někdo popíše.

Tak teď jsi vítěz! Ještě jsi tam zapomněl doplnit odkaz na tuhle diskuzi, tím by se exkluzivita zvýšila...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...