Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobrý den,

chci si koupit nové hodinky a potřebuji poradit s výběrem. Výběr jsem zatím zúžil na:

Hamilton Khaki Field Mechanical H69429931

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Hamilton Khaki Field Mechanical H69419933

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Budu rád za odpovědi.

Posted

Tak musíš se hlavně rozhodnout, jestli chceš datum, či ne .... a bez datumu mají víc retro look, jinak v zásadě rozdíl není ... :)

Posted

Měl jsem ty bez data jen chvíly. Super jodinky za super cenu. A jsou hezčí než ty s datem. Šli pryč protože jsem kupoval své ultimátně vysněné hodinky jinak by byly stále na ruce!

Posted

Riešil som rovnakú dilemu a zvolil som verziu s dátumom. A prečo? Rád mením nato remienky a čierno biela kombinácia mi ponúka viacej možností. Jediné, čo mi na obidvoch modeloch vadí je, že vo vnútri je kus plastu. 

Posted

Riešil som rovnakú dilemu a zvolil som verziu s dátumom. A prečo? Rád mením nato remienky a čierno biela kombinácia mi ponúka viacej možností. Jediné, čo mi na obidvoch modeloch vadí je, že vo vnútri je kus plastu. 

měla by tam být ETA 2804-2, má plastové části?

Posted

Medzi kovovým púzdrom a ETA -ou je plastový O-ring. Samotný kaliber nemá žiadne plastové časti.