Přejít na obsah

Crafter Blue


VlastaMikel

Doporučené příspěvky

Mám taky pozitivní zkušenost. Jen bych upozornil, že strapcode posílá taky ze skladu v UK. Takže i tam je to bez cla a DPH.

Zvláštní, zkoušel jsem i strapcode a k objednávce mi po zadání adresy pripocitali 45 usd tax plus 25 usd shiping, které mělo být zdarma. Proto jsem objednal u craftra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám na to, zajímavý. Historicky mi vždy chodilo zboží ze strapcode bez DPH a cla, odeslané z UK. Navíc ta TAX vůbec neodpovídá našemu DPH...

Nejsem vůbec expert na nákupy ze zahraničí, ale myslím, že DPH a clo by se mělo platit až u nás. Každopádně přímo z crafter spokojenost a překvapila mě ta extra rychlost doručení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je obvyklé platit clo a DPH až u nás, ale už jsem zažil, že si obchod částku strhl dopředu a proclení pak běželo bez mojí asistence. Tuším přes US amazon. Tady to ale bude spíš být tak, že zboží není skladem v UK, takže platíš VAT do UK a pak už ti jde bez DPH v rámci EU. Pokud bys objednával v Asii, kde to nejde přes UK, clo bys neplatil. Ale to je jen moje spekulace. Každopádně je to celkem nepříjemná novinka, dříve to tak nebývalo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...