MíraMíra Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Nejenže s kolegou dobře pokecáte, ale hlavně se vám do rukou dostanou hodinky dle popisu a se vším, co bylo přislíbeno.Komunikace svižná a přístup vstřícný.Za mě mohu určitě doporučit.Díky Link to post Share on other sites
Vortex-Tempus Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Vdaka... len pre upresnenie kolega odo mna kupoval Breitling Colt... Link to post Share on other sites
Paja111 Posted August 16, 2019 Report Share Posted August 16, 2019 Popis prodavanych hodinek byl asi nej, co jsem kdy dostal. Komunikace i dohoda naprosto skvela, takze jen lituji, ze jsme se nepotkali osobne! Za me 1* a doporucuji! Link to post Share on other sites
Violoncello Posted August 26, 2019 Report Share Posted August 26, 2019 Vortex-Tempus je slušný člověk. Vyfotil mi zabalenou zásilku, o každém kroku mě informoval, dostal jsem i něco navíc :-) Perfektní kontakt potvrzující mou domněnku, že je zde svět stále v pořádku! Děkuji a přeji mnoho zdaru! VCello Link to post Share on other sites
Jarda88 Posted August 27, 2019 Report Share Posted August 27, 2019 Perfektní domluva,rychlost,ochota,děkuji za obchod,který vyřešil dokonce bezproblémovou dopravou z SK do ČR! ***** Link to post Share on other sites
stapal Posted August 30, 2019 Report Share Posted August 30, 2019 vše naprosto dle popisu a dohody, rychlé odeslání, perfektní zabalení, radost obchodovat, díky Link to post Share on other sites
stefan716 Posted September 16, 2019 Report Share Posted September 16, 2019 Musim povedat ze jeden z najlepsich nakupov, jednak co sa tyka stavu hodiniek (top stav), druhak co sa tyka cena a velmi prijemny pokec pri kave...je to nefalsovany chrononadsenec..dakujem a doporucem Link to post Share on other sites
Tomak Posted April 20, 2020 Report Share Posted April 20, 2020 Hodně skvělý přístup, kdy je radost s kolegou Vortex-Tempus obchodovat. Mohu potvrdit zkušenosti kolegů výše - přesný popis zboží, fotka zabalené zásilky, veškeré info a bonus navíc. Link to post Share on other sites
ondrejm Posted April 23, 2020 Report Share Posted April 23, 2020 Hodnotím z pozice kupujícího - vše proběhlo naprosto hladce, doporučuji. Link to post Share on other sites
Pivas Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 (edited) Obchod s kolegou byl na jedničku. Hodinky v perfektním stavu,dokonale zabalené, malý dárek jako bonus, co víc si přát! Těším se na další obchod. Edited April 28, 2020 by Pivas Link to post Share on other sites
ducenstvo78 Posted April 30, 2020 Report Share Posted April 30, 2020 Hodnotím z pozice kupujícího - vše proběhlo naprosto hladce, doporučuji. Komunikace na 1* Link to post Share on other sites
Recommended Posts