Přejít na obsah

Longines Conquest Automatic


Stopař-->

Doporučené příspěvky

Trochu se zpožděním, ale napadlo mě, že by se třeba někomu mohlo časem hodit info o tom, jak to aktuálně je s těmi strojky v automatických Conquestech.

 

Dva eshopy mi po zadání objednávky odpověděli, že model s L633 už výrobce nedodává a že mi mohou objednat novější model, tedy ten, u kterého se napříč internetem uvádí 619/L888. Proč jsou tam vedené dvě varianty nevím, každopádně mně od Jura watches přišel L888, tedy 65h rezerva. Zatím odchylka cca 10-15s/týden.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

emate nekdo zive fotky tech 39mm Conquestu? Celkem je zvazuju, ale zivych fotek nebo dojmu z prvni ruky je jak safranu.

 

Co přesně bys chtěl vyfotit?

 

Jinak mé dojmy - skvělé univerzály, co se hodí k tričku i ke košili. Přehledné a skvěle viditelné i s minimem světla, takže nechybí lumi, které je tam jak šafránu, takže spíš není. Přesnost při každodenním skvělá, když je na víkend odložíš, tak se skoro o minutu předejdou. Takže záleží nakolik ti vadí minuta sem minuta tam.

 

Co by za mě mohlo být lepší, je korunka, na kterou to chce pro vyšroubování ale hlavně zašroubování (a trefení do závitu) trochu grif.

 

Já jsem s nimi velmi spoko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co přesně bys chtěl vyfotit?

 

No proste nejake fotky na ruce, nazivo. ;) Papirove vypadaji idealne, produktove fotky ve mne budi obavu, jestli ta lestena luneta neni krapet siroka, a tech par fotek na zapesti, ktere jsem videl, pusobi tak, ze Conquest opravdu klamou telem a tvari se o dost vetsi. Ja vim, stejne je musim nekde omrknout nazivo, ale nez se mi to podari, fotkama "ze zivota" nepohrdnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Najdi si reálnou fotku hodinek, nastav si ji na telefonu v jejich správném průměru, překontroluj L2L a přiloz k ruce, pro rychlou představu to stačí. Tenhle postup mě nikdy nezklamal.

Amen :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musim rict, ze uvedeny postup je jen sillne orientacni... nebo spis ani to ne. Zasel jsem do kramu, meli sice jen svetlou verzi, ale na ruku to staci. Obavam se, ze z vystrizene fotky bych urcite nepochytil to, jak je pouzdro vysoke, resp. jestli/jak mi sedi pomer vysky a prumeru pouzdra. ;) Cili ne, to s tou fotkou nezavrhuji obecne, ale pro sebe ano, tudy cesta nevede. Ale presto dekuji za tenhle tip. Umim si docela dobre predstavit, ze u spolecenskych a oblekovych hodinek s malou vyskou pouzdra to celkem pujde uplatnit. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Rozhodl jsem se, že budu Conquesty nosit i v létě na střídačku k mým "na lítačku" Seiko SNZN. Každopádně s tahem by to bylo ve vedrech utrpění, takže jsem se rozhodl shodit tah a nahodit své oblíbené tenounké nato (https://www.clockworksynergy.com/shop/nato-straps/classic-nato-watch-bands/black-tan-navy-blue-red-classic-nato-bands/). Šlo tam ztuha a tak jsem se jal prověřovat internety a zjistil jsem, že mé Conquesty nemají lug with 20 mm, jak jsem se domníval, ale 19 mm 😱 . Nosit to půjde, ale není to ono 😕

Dovolená se blíží, tak prosím o vaše tipy, kde koupit kvalitní a lehké 19 mm dvoudílné nato. Nechci čínu nebo ty tlusté neohebné jako je to https://www.amazon.co.uk/SIFEIRUI-Quick-Release-Watch-Premium/dp/B07JGMH99R/

01c9f8e2ba24b9715147aac77736d6e737356e4f02_00001.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...