VojtaJ Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Tak jsem na takové to domácí žvýkání pořídil tyhle černo - tmavomodrý Géčka (ten ciferník s plástvovým vzorem vypadá na sluníčku fakt super). Chtěl jsem solar a RC seřizování a prostě něco, o co se nemusim moc bát a ani starat. Není to ta úplně nejnižši třída G-Shocků, ale spíš taková nižší střední. Jsou lehoučký, nijak obrovský a nosí se fajn. Víc jsem od nich nechtěl. Tenhle druh hodinek Casio umí, tak jsem šel do jistoty.Jenom ještě dodám, že je to modelAWG-M100SB... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Parádní bezúdržbový stroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Pěkný G,mám rad ručičky na G.Tak ať ti dlouho vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 24. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Tak ještě jedna večerní. Ten modrej ciferník se fakt povedl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 G-shock nejsou nikdy obyčejný, tyhle jsou pěkný model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 26. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Dneska cestou z roboty. Jsou vážně fajn. Na ruce o nich prakticky nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 27. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Konečně se baterka nabila naplno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 9. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 No, jsou trochu menší, než Mudmastery, ale jsou fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se