Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ahoj, po čase mě zase přepadl "chronobundus". Po dvou automatech Seiko (Sumo a pětky na způsob pilotek) se dívám po něčem dalším, co by mi dělalo radost při pohledu na zápěstí. 

 

Docela se mi líbí co nejvíce plynulý chod vteřinové ručičky a protože na Spring drive nemám, díval jsem se na Bulova Precisionist. Jenom se trochu obávám toho, aby mě ty hodinky za chvíli nepřestaly bavit. Co myslíte, jaké máte s takovými pokušeními zkušenosti? 

 

Potom je tu ještě klasická touha po nějakých levných, zábavných automatech (asi opět Seiko), jenže jaké, současné limitky s retro soudečkovým tělem se mi příliš nelíbí. 

 

Omlouvám se za tento výlev, ale znáte to. Je to choroba chronická a úporná. 

Upraveno uživatelem Pavel87
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řekl bych, že se vše po čase okouká. Je to hold o tom, si to zpestřit. Koupíš něco nového a buď tě to neuspokojí, protože to bude na stejné úrovni, nebo tě ta touha chytne po par dnech/týdnech/měsících znova. Dej peníze ženě a ono tě to přejde. Nebo kup nějaké nato nebo něco jiného na hodinky co máš a na chvílí to opět oddálíš. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám bulovy oblekovky a pohled na ručičku jse mi moc líbí. (Dokonce jsem kvůli tomu následně koupil bulovácké "moony" a ty mě v tomhle ohledu naštvaly, protože nemají velkou vteřinovku... ale jinak jsou o.k.) Přemýšlím, že bych je pustil dál, ale nikdy jsem neiltoval toho, že jsem je koupil :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...