financ Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Ještě doplním, že Zlaté Jablko je ve Zlíně. Asi by to chtělo přejmenovat vlákno na "Sraz - Zlín - Uherské Hradiště" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jartop Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Tož asi také dorazím... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jane Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Nazdar klucíí, je fajn ze je to pátek..z Brna klíďo dorazim, zatím s p-stí 80%, jen Zlín moc neznám, tak bych se zdržela i celou sobotu a prošla si cihlovou architekturu a Batuv kanal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka79 Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Ahoj, přijel bych i s kolegou z fóra, pojedem autem z Otrokovic, tak kdyby chtěl někdo ušetřit za lístek na trolejbus do Zlína tak ho vezmem:smile_anim: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilb Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Prosím vás,já to mám relativně blízko,ale soudruh vedoucí mi hodil na hlavu uzávěrku,tak musím být v práci nadoraz.Nevím co mi pak tak do Gottwaldova pojede.Kdyby měl někdo volné místo v autě a jel kolem.....Klidně vyběhnu k cestě i někam za město do polí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted November 26, 2011 Author Report Share Posted November 26, 2011 Prosím vás,já to mám relativně blízko,ale soudruh vedoucí mi hodil na hlavu uzávěrku,tak musím být v práci nadoraz. Nevím co mi pak tak do Gottwaldova pojede.Kdyby měl někdo volné místo v autě a jel kolem..... Klidně vyběhnu k cestě i někam za město do polí. Asi pojedu z UH, nevím ale jestli přes Napajedla nebo Březolupy. Posílám ti přes SZ mobil na sebe, cca ve středu mi brnkni a domluvíme se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilb Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 SZDík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 Nabízím volné místo ve svém vozidle - cesta na sraz - pátek 2.12.2011 - odjezd z UH cca v 16:15.Celkem 6 míst + řidič.Jízdné dobrovolné.Kdo chce, ať se připíše.1. bohus76 2. asi Elda76 (ten se do pátku naučí pracovat s kruhovým logaritmickým pravítkem na svých nových hodinkách)3. KamilB - (Napajedla - zastávka u Fatry - cca v 16:30 - vyhovuje?)4.5.6. Doufám, že někdo ví kde mají Zlíňáci to jejich jablko či co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svenda Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 http://maps.google.cz/maps?hl=cs&gl=cz&q=OZC+Zlat%C3%A9+jablko,+N%C3%A1m%C4%9Bst%C3%AD+m%C3%ADru+174+760+01+Zl%C3%ADn,+%C4%8Cesk%C3%A1+republika+@49.226755,17.667710 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilb Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 ...u Fatry - cca v 16:30 - vyhovuje?)... No jasně! Budu tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juraj11 Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Táák-po dlouhé době vyzkouším české dráhy.Pokud se v pálenici nezdržím víc jak je zdrávo,tak v pátek dorazím do zlína vlakem a pak to budu hledat,tak třeba i dorazím.Jen doufám že tam sebou někdo vezme fortisky B42 mariny,ať mé utrpení nepřijde vniveč Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggrand Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Nebude na srazu k vidění něco z modelové řady SNZH5x od Seika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Nebude na srazu k vidění něco z modelové řady SNZH5x od Seika? Něco vezmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jartop Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 to Financ: vem, prosím, Seika i s Brady strapem (ať mám představu, jak to spolu vypadá)! Díííík Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 to Financ: vem, prosím, Seika i s Brady strapem (ať mám představu, jak to spolu vypadá)! Díííík Mám je na Bradystrapu, takže budou :-). Mám vzít i papíry a kovový tah, že by sis je rovnou vzal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Udělá někdo cedulky se jmény/přezdívkami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svenda Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Nebude na srazu k vidění něco z modelové řady SNZH5x od Seika? Tyhle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svenda Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 A dneska mi přišly tyto krásky, tak kdyby se nekdo chtěl pokochat krásou za par korun :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43388-seiko-7002-red-pepsi/page__pid__668231#entry668231 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jartop Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Mám je na Bradystrapu, takže budou :-). Mám vzít i papíry a kovový tah, že by sis je rovnou vzal? No vzít je můžeš... Snad splní moje očekávání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Tyhle? Už jsi vyměnil cifr? Tys tu nemoc chytil taky ve velkým stylu :-). Hlavně vem ty Londžíny, sháním něco k obleku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts