Přejít na obsah

Jaké dát poštovné při prodeji?


m107

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

O každým jednom džentlmenovi tu vypovídá nejen co tu komentuje, ale hlavně co a za kolik se tu snaží prodat. Potom taky jak velký "události" není schopen ustát s grácií.

Asi tomu nerozumím, mám tedy to nářadí na hodinky a podobný věci (a dost často řemínky a strapy) za pár korun raději vyhodit než tu tim zasírat fórum? Tady jde spíš o princip, nežli o to kolik má kdo peněz a jak moc má ostatní "v pyči".

 

 

Henry1 byl docasne odejit.

m107 - kdyz uz si s nim obchodoval, bylo by zahodno mu napsat hodnoceni, aby vostatni vedeli, s kym jednaj.

Like .. :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom "jednou" větou. Velkej lajk jak dokážete rozlišit co je veteš a co ne, co patří do koše a co už do prodejní sekce. Bohužel ale jenom podle vašich uměle vytvořenejch měřítek (podle pravidla čím víc si nás to myslí, tím větší to musí být pravda). Věřte nevěřte po světě jsem leccos zcestoval a například v emirátech byste s "vopocenejma votahanejma hodinama po několika majitelích" byť za deseti či statisíce byli za ten póvl co to má hodit do koše a neztrapňovat se pokusem o prodej vy. Co udělá pár kilometrů a pár jinak bohatejch lidí kolem, co?

 

V Keni by mi zase hodinky za sto tisíc vklidu vyměnili za něco, co tady běžně vyhazujete do koše. Nechápu lidi co si myslí, že jejich ho.no smrdí jinak a myslí si, že mají právo soudit druhé a přiřkávat věcem jejich hodnotu jen cenovkou nebo penězi. Ale uznávám, že to je jen a jen můj problém, ovšem nechat si to jen pro sebe mi činí trochu problém. To je ostatně vidět.

 

Jak vidno, jsou tu i tací, co mě považují za plačku a vklidu by polkli nadávání do zm.dů a židů. V pořádku. Byl jsem tedy požádán ať napíšu něco do hodnocení. Upřímně? Aby to bylo jasné a stručné fakt nenacházím slov.

 

PS: soudit úroveň gentlemanství podle typu a hodnoty prodávané věci? Jako fakt? Hustý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja neresim cenu hodinek a prislusenstvi k tomu, ale ze sme primarne hodinkovy forum a bazar vostatniho je tak nejak navic a tudiz je alespon trochu omezen. Ne babsky kramy, ne detsky kramy, ne stavebni bazar. Pokud vim, prodavals tu MB SLK 1. gen ted uz nevim, jestli bez not, nebo s prikopovym rizenim, proste dalsi kram. A ano, nez inzerovat kartu za 250 korun, tak si ju necham, nebo vyhodim. A zrovna vo emiratech me teda vykladat nemusis :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

×
×
  • Vytvořit...