Přejít na obsah

Rolex


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pro tvé potřeby bych bral Datejust s hladkou lunetou a oyster tahem (sám mám vroubkovanou a jubilee). Na safety clasp se vykašli, nikdy se mi hodinky neotevřely. U ostatních Rolexek mi safety clasp spíš vadí, protože se nepohodlně otevírají.

 

Expy jsou taky fajn, nový model má konečně luminiscenci i u číselných indexů. Ale modrý ciferník DJ je prostě hezčí.

 

OP bych nebral, protože nemá easy-link (nenapadlo mě nikdy zkoumat, jestli se dá dokoupit) a nelíbí se mi kombinace tištěných a aplikovaných indexů s lumi. Je to taková výprodejově působící varianta. EDIT: Tak vidím, že indexy už vypadají k světu a vlastně ty hodinky nejsou až tak blbé, ale DJ je prostě furt lepší. Leda že by ti vadil kyklop natolik, že bys chtěl radš variantu bez data.

Upraveno uživatelem Mitak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musim pockat az budou na osahani Expy, ale zatim mi DJ prijdou vic univerzalni, preci jen datum se pro edc proste hodi a delsi rezerva taky.

 

Oyster tah je sportovnejsi a asi univerzalnejsi ale zase ten jubilee je tak strasne pohodlny. A vypada dobre. WG lunetu nechi za a je to uz fakt raketa a za b se bojim ze se odrbe podle zkusenosti se zlatym snubakem..

 

Kazdopadne zatim diky za nazory.

 

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odrbání vroubkované lunety se neboj. V praxi to totiž bude přesně naopak oproti očekávání. Já mám lunetu z bílého zlata, cca dva roky stará, ale vypadá furt jak nová, i když jsem s nima už párkrát drbnul. Na těch hodinkách je totiž tolik plošek a různých odlesků z lunety i jubilee, že nejdou žádné škrábance mezi odlesky vidět. Oproti tomu velké leštěné plochy hladké lunety a oyster tahu budou působit o dost dodrbanějc při jakémkoliv škrábanečku, o mnoha letech denního nošení ani nemluvě. Moje žena nosí bicolor DJ na jubilee třetím rokem v podstatě denně a vypadají furt jak nové. Co se týče maskování opotřebení, tak je toto zpracování hodinek geniální.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OP39 nebo Exp. Jak rikal nacelnik, easylink si nejak sezenes, spona neni problem. Jako velkou vyhodu vidim decentnejsi = univerzalnejsi vzhled. Sam laviruju mezi temahle variantama (jeste s moznosti 16570) a ja treba zeru klasicky rovny lomeny OP rucky. Jubilee nebrat, k teplakum to bude hrozny :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Pokud to mají být každodenní hodinky napořád, tak za mě jednoznačně EXPy. Hodinky s příběhem jak cyp a jak už bylo řečeno mnohokrát - černá se hodí ke všemu. Pro mě jsou DJ zejména WG na jubilee prostě formálně působící hodinky (fakt hodně se lesknou), který jsou samozřejmě skvělý - sám je taky mám. Ale EXPy jsou na ruce mnohem častěji. Jsou zkrátka víc UNI.

 

Na rezervu chodu se vyprdni - jestli je budeš nosit denně, nemá to smysl uvažovat. DJ si koupíš k jednačtyřicetinám a máš to vyřešený. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...