OndraPod Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Tak díky, zase jsem o pár litrů lehčí Je fakt že po těch Knipexech koukám už nějakou dobu, speciálně sikovky a štípačky se vyplatí koupit kvalitní. Jinak já mám docela rád Yato, je to čína ale super poměr ceny/výkon. Mám od nich sadu HSS vrtáků, stromečků, závitniků snad 12 let. Speciálně ten stromečkovej dostal za uši, dělal jsem s tím neskutečný prasárny jako x desítek děr do 5mm konstrukční oceli, používal jako záhlubník na kde co a pořád to vrtá 1
Vasa_H Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 16 hodinami, Radek124 napsal: Jo jo... Dobrý tip, objednáno, knipexky už mám, tak to pěkně spáruju.
Conrad Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna V 3. 8. 2025 v 20:05, YPO napsal: TVL fakt další litr ? Zas je to malý, to by do kabely šlo. *ještě mají tenhle Ty se libí uvažuji o nich, ale jen nevím zda jsou vhodné ty hladké čelisti pro pevný úchop.
YPO Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 7 minutami, Conrad napsal: Ty se libí uvažuji o nich, ale jen nevím zda jsou vhodné ty hladké čelisti pro pevný úchop. No hlavně jsou krátký. 15cm je tak na špatné trhání zubů v malý hubě. Klasický sikovky udělají v nouzi stejnou službu a na větší projekty máme klíče, že jo ?
cubic Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 2 minutami, YPO napsal: No hlavně jsou krátký. 15cm je tak na špatné trhání zubů v malý hubě. Klasický sikovky udělají v nouzi stejnou službu a na větší projekty máme klíče, že jo ? Tak plocháče jsou hlavně instalatérské nářadí, bez nich by jste měli doma všechny chromované baterie ojebané. Kdo chce dělat pěknou práci bere ploché, Cobry jsou na hrubší práci která je schovaná.
Radek124 Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna (upraveno) @Conrad Každé jsou na něco jiného - hladké na ploché rovnoběžné stěny (třeba matice) které nechceš ohlodat a nechce se Ti tahat a hledat příslušný klíč nebo francouzák, zubaté ("cobra") naopak na tyče/trubky a ne nutně rovnoběžné povrchy, do kterých se potřebuješ zakousnout po obvodu. Upraveno 5. srpna uživatelem Radek124
YPO Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Tohle bude divoký vlákno @Conrad ono by to šlo i s těma mrňavejma 1 1
instant Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna 15 minutes ago, Conrad said: Ty se libí uvažuji o nich, ale jen nevím zda jsou vhodné ty hladké čelisti pro pevný úchop. tie knipexy su nastroj na pevny uchop bud skrutiek alebo dielov ktorymi chces narabat setrne. ten patentovany prevod zabezpecuje ze tie dve celuste su vzdy paralelne a ma to slusny nasobok sily. tie zubate oblukove su na povrchy kde na tom nezalezi, napr plastove filtre matice apod
YPO Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 4 minutami, cubic napsal: Tak plocháče jsou hlavně instalatérské nářadí, bez nich by jste měli doma všechny chromované baterie ojebané. Kdo chce dělat pěknou práci bere ploché, Cobry jsou na hrubší práci která je schovaná. Píšu "udělají v nouzi"
Radek124 Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna ...no a ve finále je toho tak plná brašna, že to skončí u patrového kontejneru na kolečkách 1
YPO Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 2 minutami, Radek124 napsal: ...no a ve finále je toho tak plná brašna, že to skončí u patrového kontejneru na kolečkách Tak nemusí bejt, každej máme nějakej okruh toho co štelujem a zbytek dokoupíme.
Conrad Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna (upraveno) Při projití tohoto vlákna na které jsem původně nechtěl vlézt jsem dospěl k názoru, že pokud budu chtít koupit v podstatě úplný bazál tak abych prodal ledvinu Upraveno 5. srpna uživatelem Conrad 1
YPO Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna (upraveno) Já si dneska koupil do kabely tohle kladívko, ale nejsem si úplně jistej tím topůrkem. Nějakej tip na rolex mezi kladívkama maximálně do 250g ? *chtěl bych něco, aby to nebylo "dám čtyři rány a bude hotovo" Upraveno 5. srpna uživatelem YPO 2
Conrad Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna (upraveno) před 34 minutami, YPO napsal: Já si dneska koupil do kabely tohle kladívko, ale nejsem si úplně jistej tím topůrkem. Nějakej tip na rolex mezi kladívkama maximálně do 250g ? *chtěl bych něco, aby to nebylo "dám čtyři rány a bude hotovo" Thorovo kladivo by mohlo být to pravé, ořechové, hotov budeš spíše ty než kladivo, Upraveno 5. srpna uživatelem Conrad
orol Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna (upraveno) Tak u kladiv mám jasno, vesměs mám kladiva po dědovi = C&K produkty, v horším případě první republika. Nebudete věřit, fungují pořád Upraveno 5. srpna uživatelem orol
YPO Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 10 minutami, Conrad napsal: Thorovo kladivo by mohlo být to pravé ořechové. To nemoh unýst ten pantáta. Kdo to je?
Conrad Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 5 minutami, YPO napsal: To nemoh unýst ten pantáta. Kdo to je? Nějakej statista, ale to kladivo dle legendy vypadalo asi takhle.
horal Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Dnešní vítěz v boji o vyšroubování starýho roháčku... Bez něj bych si ani neprd... není teda moc do "YPO kabely" váží skoro 6 kg, ale mít jeden v rodině se hodí. 1 1
Conrad Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 29 minutami, horal napsal: Dnešní vítěz v boji o vyšroubování starýho roháčku... Bez něj bych si ani neprd... není teda moc do "YPO kabely" váží skoro 6 kg, ale mít jeden v rodině se hodí. Je to bezesporu supertool jen kolikrát za rok jsi jej nezástupně potřeboval
orol Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna V tom je ta finta - mít vercajk, když ho potřebuju. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se