Přejít na obsah

Čakacia doba submariner u AD


pigger

Doporučené příspěvky

Štěstí jako je, že jim přijdou Batmany a než stihnou zavolat někomu kdo jim na sebe nechal kontakt (záměrně nepíšu, že je na waiting listu), tak je střelí někomu, kdo tam zrovna přišel? Nebo ty zájemce nějak losuji z osudi :)

Nie, sú ludia ktorý sa narodili pod šťastnou hviezdou, je to dar ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, bez urážky, papouškujte si a věřte čemu chcete - třeba že na keramické Daytony se bude čekat přes 20 let a nebo že Pateků se při průměrné délce života většina zdejších statisticky nemá šanci dožít - tyhle věci jdou mimo mě. Ale přiznejte si že už jeden uvedený příklad "Batmanů" (což jsou u mě prachsprosté ocelové GMT), dodaných tuzemským AD bez protekce "sprostému obyčejníkovi z ulice" během pár měsíců, tyhle Vaše populární a rok od roku šílenější "predikce čekaček" perfektně popírá. Připomínám že tuhle hru nehraju - jen mě baví sledovat jak zdejší "ctění investoři s plnou kabelkou" (kterou si vesměs naplnili za podobných nebo výrazně lepších podmínek) cítí neustálou potřebu "udržovat hype" právě nadsazováním už tak nesmyslných "čekaček", jako by nestačily vytrvale rostoucí pultové i second-hand ceny a vymetené výlohy v hodinářstvích...

  :tomato:

 

pozri, co som pisal ja su moje osobne informacie, ktore mi dali u 2 AD nezavisle. Na dalsie prispievanie sem teda fakujem, nema to vyznam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to štěstí, jen dávají přednost více lidem z ulice a nebo těm, kteří nemají žádné a nebo jedny, než většině, kteří to kupuji s vidinou výdělku při následujícím prodeji...

Tiež si to myslím... Príde mladá dvojica, držiac sa za ruky a že budú ma dieťa/svadbu/neviemakúkravinu a holka že dostane diamantové náušnice a kluk že by nejaké rolexky. A tí dvaja úprimne absolútne netušia, že je nejaká kríza v dodávaní modelov, proste si počkajú a majú radosť.

 

Druhý prípad: Nastúpi tam frajer, ktorý vie o Rolexkách 6x viac než majiteľ predajne a prvý dotaz znie, nemáte náhodou niečo v oceli? A čo to kuá má jako znamenať, že po celej EU nejde nájsť oceľový športový model. Tak toho si niekde napíšu, ale s poznámkou, že volať až v prípade, že to nikto nevezme a budú mesiac bez povšimnutia vo výklade.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt myslis ze to takhle ty prodavacky rozlisujou?

 

 

Frajerinu a aroganciu z titulu majetnosti neznasaju najviac. K takym klientom tak aj pristupuju (co sa dodania tyka samozrejme, nie v ramci vystupovania a komunikacie) - teda aspon vo švajci u Bucherera a Beyera. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm, s tým veľa nespravíme, bohužial. Všetko sa točí okolo peňazí a všetko ostatné ide bokom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...