matejcaha Posted January 18 Report Share Posted January 18 před 38 minutami, ouskavl napsal: Eura někde píšou jen přibližne, všude jsem našel 270k. Jak dal odkaz @petr_cha tam jsem ani slovo euro nenašel. Clanek pravdepodobne psali, kdyz euro stalo 27 Kc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted January 18 Report Share Posted January 18 V ceskem zakone platném pro cechy je proste castka v ceskych korunach.. jinak to prece ani byt nemuze :-)A jestli ctu dobre, tak EU se loni dohodla na jednotnem 10 kEUR (pripadne mohou mit staty nizsi), takze asi bude u nas aktualizace..ale opet v CZK...https://news.bitcoin.com/european-union-to-put-a-10000-euro-limit-on-cash-payments-transactions-over-e1000-in-crypto-will-be-scrutinized/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted January 18 Report Share Posted January 18 Se to téma vlákna nějak zvrtlo... Jako by čeští ADs už zase dodávali rolády ob den Link to comment Share on other sites More sharing options...
gcom Posted January 25 Report Share Posted January 25 Ahoj, mohu poprosit o info, na kolik chechtáků, pokud se vám kdy podařilo, jste se u AD dostali u ND subů - černé? jde mi o porovnání list price vs. AD price. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta-Biker Posted January 25 Report Share Posted January 25 (edited) List price vs ad price = 1 Jinymi slovy - sleva u AD na suby ND =0 Edited January 25 by Peta-Biker Link to comment Share on other sites More sharing options...
gcom Posted January 25 Report Share Posted January 25 před 36 minutami, Peta-Biker napsal: List price vs ad price = 1 Jinymi slovy - sleva u AD na suby ND =0 thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu4d Posted February 2 Report Share Posted February 2 (edited) Odpoved od lokalneho talianskeho AD na moj dotaz na dostupnost 226570 alebo dostupnost hociakeho ineho gmt modelu Edited February 2 by huhu4d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davis Posted February 2 Report Share Posted February 2 Slušne ťa poslal do …. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu4d Posted February 2 Report Share Posted February 2 (edited) Will evaluate in coming years. Nie ze months... a to budu evaluate len to, ci otvoria waiting listy hahah... Edited February 2 by huhu4d Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrinka Posted February 2 Report Share Posted February 2 Už by se všichni ty troubové ve FED, ECB, BoE, ČNB měli probrat a ty úroky dát tak na 100násobek těch směšnech hodnot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcmaniax Posted February 3 Report Share Posted February 3 před 7 hodinami, mandrinka napsal: Už by se všichni ty troubové ve FED, ECB, BoE, ČNB měli probrat a ty úroky dát tak na 100násobek těch směšnech hodnot. Takže jako 700%? No pro držitele bankovních akcií by to bylo asi fajn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gcom Posted February 3 Report Share Posted February 3 před 15 hodinami, huhu4d napsal: Odpoved od lokalneho talianskeho AD na moj dotaz na dostupnost 226570 alebo dostupnost hociakeho ineho gmt modelu mně to přijde fakt absurdní... Rolex mám rád, ale prostě tenhle příběh je bullshit a umělotina největšího kalibru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiler Posted February 11 Report Share Posted February 11 V 3. 2. 2023 v 8:32, gcom napsal: mně to přijde fakt absurdní... Rolex mám rád, ale prostě tenhle příběh je bullshit a umělotina největšího kalibru... je no. Prvni den na skoleni ti daj tohle vytisteny a musis to rikat kazdymu tretimu zakaznikovi. Ale realne jsem na zadny svoje rolky necekal zase tak zvracene dlouho u Bechyneho, akorat v carollinu me pani prejela pohledem, zapsal jsem se na datejusty, a vlastne me poslala doprdele, tusim ze uz to jsou 3 roky a nikdo se mi neozval. Od ty doby jsem u Bechyneho nasal peknejch par Rolexek a na dalsi cekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudino11 Posted February 11 Report Share Posted February 11 Pani ja som cakal na submariner ocel/ zlato od maja 2022 minuly tyzden napisali ze maju jedny ci je zaujem napisal som ponukol ich niekomu z vas az po opakovanej vyzve sa ozval pan zaplatil a osobne si bol pre ne v sherone takze za mna tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
barackpalenka Posted February 12 Report Share Posted February 12 před 14 hodinami, rudino11 napsal: Pani ja som cakal na submariner ocel/ zlato od maja 2022 minuly tyzden napisali ze maju jedny ci je zaujem napisal som ponukol ich niekomu z vas az po opakovanej vyzve sa ozval pan zaplatil a osobne si bol pre ne v sherone takze za mna tak V Sherone dávajú aj smrteľníkom? Wow! Mal som za to, že je to liahareň priekupníkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
matejcaha Posted February 12 Report Share Posted February 12 před 19 minutami, barackpalenka napsal: Sherone dávajú aj smrteľníkom? Wow! Mal som za to, že je to liahareň priekupníkov Doba je zla. Pulka modelu uz neni pro prekupniky zajimava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davis Posted February 12 Report Share Posted February 12 před 3 hodinami, barackpalenka napsal: V Sherone dávajú aj smrteľníkom? Wow! Mal som za to, že je to liahareň priekupníkov Priekupníkom toto obdobie nepraje, mali by požiadať o dotácie od štátu, aby prežili a nemuseli ísť robiť za pás. Ešteže ich držia nad vodou vyhypované oceľové modely . Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted February 12 Report Share Posted February 12 Neblbni, po tom, co jsem cetl, kdo vsechno dostal podporu (pravda za covidu), tak by jim to skoro mohlo projit.. :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
barackpalenka Posted February 12 Report Share Posted February 12 před 2 hodinami, Davis napsal: Priekupníkom toto obdobie nepraje, mali by požiadať o dotácie od štátu, aby prežili a nemuseli ísť robiť za pás. Ešteže ich držia nad vodou vyhypované oceľové modely . Otec, dotácie sú fajn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campino Posted February 12 Report Share Posted February 12 před 6 hodinami, barackpalenka napsal: V Sherone dávajú aj smrteľníkom? Wow! Mal som za to, že je to liahareň priekupníkov Ja mám so Sheronom len dobrú skúsenost. Už som tam pár krát kúpil (Rlx vylučne tam) a spokojnost či už s prístupom alebo dobou dodania..a priekupník rozhodne nie som:-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts