Jump to content

Čakacia doba submariner u AD

pigger

Recommended Posts

Takže nakonec lepší být zapsaný na hajzlpapíru než v tabletu? No vyhondotil jsem si to tak, že vlastně žádný pořadník není. Je to spíš takový seznam potencionálních zájmeců a oni si prostě nakupují, jak uznají za vhodné. Tak mě napadá udělat malý úskok. Při tom zápisu si občanku neprověřujou a pochybuju, že si ti prodavači pamatují, kdo tam chodí, tak jestli by místo chození a ptaní, jak to vypadá s hodinkama, nebylo efektivnější se tam vždycky nechat zapsat pod jiným jménem.

Před hodinou, mandrinka napsal:

Tak pokud jste z řad překupníků, tak chápu to pobouření, ale nevidím na tom nic závadného. Ale dobře lepší poslat manželku.

Nechápu....nejsi překupník a jdeš se zapsat pod cizím jménem... nechápu 😆

před 2 hodinami, mandrinka napsal:

Takže nakonec lepší být zapsaný na hajzlpapíru než v tabletu? No vyhondotil jsem si to tak, že vlastně žádný pořadník není. Je to spíš takový seznam potencionálních zájmeců a oni si prostě nakupují, jak uznají za vhodné. Tak mě napadá udělat malý úskok. Při tom zápisu si občanku neprověřujou a pochybuju, že si ti prodavači pamatují, kdo tam chodí, tak jestli by místo chození a ptaní, jak to vypadá s hodinkama, nebylo efektivnější se tam vždycky nechat zapsat pod jiným jménem.

Já teda nevím, ale mě si u Bechyněho v Brně při druhé návštěvě pamatovali. 🤷‍♂️ Jinak bych tady uvítal sekci, kde by kupci napsali model, čekačku a jaký prodejce. Ono by to trochu předešlo pověstem o 5 letých čekacích dobách dle google. 😬

před 19 minutami, andrewj napsal:

Já teda nevím, ale mě si u Bechyněho v Brně při druhé návštěvě pamatovali. 🤷‍♂️ Jinak bych tady uvítal sekci, kde by kupci napsali model, čekačku a jaký prodejce. Ono by to trochu předešlo pověstem o 5 letých čekacích dobách dle google. 😬

To nejsou pověsti 

před 33 minutami, andrewj napsal:

Můžeš začít s těmi prvními a dej zrovna i nějaký fajnový wristshot 😉 A klidně tady, nové nesmyslné vlákno netřeba. 

Vidíš Murphy, mě to prostě nedá 😅

Edited by African

před 11 hodinami, African napsal:

Můžeš začít s těmi prvními a dej zrovna i nějaký fajnový wristshot 😉 A klidně tady, nové nesmyslné vlákno netřeba. 

Vidíš Murphy, mě to prostě nedá 😅

ja ti rozumim, kamarade, taky se mi tady potej dlane 

• 3 weeks later...

Takze u mna to bolo nasledovne.

ziadna historia- napisal mail ohladom objednavky ako laik. Samozrejme odpoved nezapisujeme) Tak som to skusil opat) Bol som sa zapisat osobne vzdy a vsade)

GMTcka -Batgirl cca 9 mesiacov 

Yachtmaster 8 mesiacov

Air King 7 mesiacov

Len na Suby uz cakam 1,5 roka🙈Skor som dostal GMT ako Suby.

Zdravím, moje zkušenost je tato.

V roce 2019 jsem se nechal u Bechyněho zapsat na Submariner. Neměl jsem žádnou historii, žádné předešlé nákupy. Za cca 3 měsíce telefonát a hodinky byly na ruce.

Při přebírání hodinek jsem se tedy rovnou nechal zapsat na GMT. No a toto léto budu slavit čtyřleté čekací výročí 🙂

Je to prostě o náhodě.

V 17. 3. 2023 v 11:37, McElister1 napsal:

Zdravím, moje zkušenost je tato.

V roce 2019 jsem se nechal u Bechyněho zapsat na Submariner. Neměl jsem žádnou historii, žádné předešlé nákupy. Za cca 3 měsíce telefonát a hodinky byly na ruce.

Při přebírání hodinek jsem se tedy rovnou nechal zapsat na GMT. No a toto léto budu slavit čtyřleté čekací výročí 🙂

Je to prostě o náhodě.

Já mám podobný příběh. První kontakt s AD byly Milgy. Do tří měsíců na ruce. Zapsal sem se na GMT a Daytony a dva roky nula.

• 2 weeks later...
před 43 minutami, barackpalenka napsal:

3,5 roka Batmany. Pred týždňom volali, a oznámili mi radostnú správu. Všetko ostatné viac- menej bez čakania (DJ, Rootbeer, Yachty 42, Yachty II, Suby);- dodacia lehota v prípade priamej objednávky sú cca. 3 mesiace.

jaký AD pls? 

před 53 minutami, barackpalenka napsal:

3,5 roka Batmany. Pred týždňom volali, a oznámili mi radostnú správu. Všetko ostatné viac- menej bez čakania (DJ, Rootbeer, Yachty 42, Yachty II, Suby);- dodacia lehota v prípade priamej objednávky sú cca. 3 mesiace.

Taky by mně zajímalo AD. U mě  rootbeer cca rok, suby bluesy loni 3/4r , teď čekám na daytony rose gold zatím půl roku, snad letos budou. 

Tak já Batmany po 5 letech ani hovno, Suby po 3 taky nic, Rootbeer cca rok a půl ani prd. Takže tak kluci 😄 Starý suby jsem prodal za nesmysl, nový bluesy koupil za nesmysl a už na Rolex kašlu.