Jump to content

Čakacia doba submariner u AD

pigger

Recommended Posts

Čekejte možná někdo call z Carollinum na černý Submariner s datem. Svoje už mám dva roky, tak jsem je s poděkováním odmítl. Zapsal jsem se v 2020

V 8. 8. 2024 v 13:13, dabelM napsal:

Čekejte možná někdo call z Carollinum na černý Submariner s datem. Svoje už mám dva roky, tak jsem je s poděkováním odmítl. Zapsal jsem se v 2020

Tak mne nevolali a cakam uz 2 roky a 10mesiacov bohuzial.

Na 126610LV otec čeká u Bechyneho 3 roky, já na OP 41 “výroční blázinec” od představení a to jsem se “zapsal” ten samý den, kdy představovali, pan prodavač mne ujistil ze hned jako druhý. Takže jsem se těšil na veselé hodinky na nadcházející léto 😂 pak čekám v Carollinu taktéž od představení na zelené Sky-Dweller a také nic 😂 Myslím, že to čekání je tak jediné, čeho se dočkam 🙂 

Davis: zrejme slusny oddil :)

African: Jsem na tom stejne. Sice jsem si zridil virtualni konto rlx, coz jsou penize, ktere ziskam nad ramec pravidelnych prijmu, protoze nechci, aby moje hobby odsavalo penize z rodinneho budgetu, ale obcas tam pro neco sahnu a uz nevratim :) Takze ode dneska je to separatni konzervativni account na XTB, kam budu sypat veskery cash patrici do konta rlx :)

Edited by pjanek

• 2 weeks later...
V 12. 8. 2024 v 23:16, kopl2005 napsal:

Na 126610LV otec čeká u Bechyneho 3 roky, já na OP 41 “výroční blázinec” od představení a to jsem se “zapsal” ten samý den, kdy představovali, pan prodavač mne ujistil ze hned jako druhý. Takže jsem se těšil na veselé hodinky na nadcházející léto 😂 pak čekám v Carollinu taktéž od představení na zelené Sky-Dweller a také nic 😂 Myslím, že to čekání je tak jediné, čeho se dočkam 🙂 

V podstatě není na co si stěžovat. Pokud se nemýlím tak čekání nabízí RLX prozatím zdarma a není na něj ani pořadník🙂

Edited by p3k
  • Haha 1

před 3 hodinami, p3k napsal:

V podstatě není na co si stěžovat. Pokud se nemýlím tak čekání nabízí RLX prozatím zdarma a není na něj ani pořadník🙂

Tak toto je hláška mesiaca-ja čakám poctivo rok a pol u jedného AD a predstava povinného mesačného poplatku za držanie registrácie ma dost pobavila - by to bol skvelý spôsob ako monetizovať zúfalosť…

• Haha 1

V 24. 8. 2024 v 14:12, p3k napsal:

Hele jo… ale už mne to občas nebaví 🙂 přijde mi to už velká komedie..  začínám se smiřovat, že Rolexky budu mít jedny co již mám a asi se mrknu jinam… a když se náhodou odněkud ozvou, tak budu samozřejmě rád… 

GMT za 9 mesiacov,Op 9 mesiacov a Suby uz 3 roky 🙃ale samozrejme u ineho AD tie predosle. Este som tomu AD ukazal vsetky ine Rolex co dosli skor ako Suby  ako aj GMT a zda sa ,ze Suby su ziadanejsie 😄

Chlapi to je ta touha po Rolexech taková silná? Já mít 300K+ na hodinky a muset na ně čekat víc jak rok, tak to kašlu a jdu jinam, těch možností je přece spousta. Do toho 1 roku to chápu, je to exkluzivní značka, ale cokoliv dál je nesmysl.

Nebo jak to máte?

Treba si kúpiť prvé Rolex, ponosiť ich a 1)buď zistíš že je to dizajnom, spracovaním, pohodlnosťou nosenia...to najlepšie čo si z "dostupného luxusu" doteraz mal, alebo 2) nič ti to nepovie, predáš to a pozeráš po iných značkách..

Ak spadneš do prvej kategórie, čakanie je len otázkou prístupu...ja som už 5ty rok permanentne na niečo "zapísaný" a keďže mi každý rok nejaké hodinky prídu, som absolútne v kľude😉...nosiť čo mám, ponáhľať sa niet kam a nakoniec, sú to len hodinky 😀