Bert Posted August 3 Report Share Posted August 3 @moco mrknu na to, až budu u PC. V mobilu to není ono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabelM Posted August 8 Report Share Posted August 8 Čekejte možná někdo call z Carollinum na černý Submariner s datem. Svoje už mám dva roky, tak jsem je s poděkováním odmítl. Zapsal jsem se v 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamikadze Posted August 11 Report Share Posted August 11 V 8. 8. 2024 v 13:13, dabelM napsal: Čekejte možná někdo call z Carollinum na černý Submariner s datem. Svoje už mám dva roky, tak jsem je s poděkováním odmítl. Zapsal jsem se v 2020 Tak mne nevolali a cakam uz 2 roky a 10mesiacov bohuzial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davis Posted August 11 Report Share Posted August 11 @dabelM 4 roky na čierne suby. To je brutal Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabelM Posted August 11 Report Share Posted August 11 @jamikadze @Davis snad se brzo dočkáte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davis Posted August 11 Report Share Posted August 11 před 1 minutou, dabelM napsal: @jamikadze @Davis snad se brzo dočkáte Ja som sa už dočkal . Chválabohu som nečakal 4 roky, iba 1 rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopl2005 Posted August 12 Report Share Posted August 12 Na 126610LV otec čeká u Bechyneho 3 roky, já na OP 41 “výroční blázinec” od představení a to jsem se “zapsal” ten samý den, kdy představovali, pan prodavač mne ujistil ze hned jako druhý. Takže jsem se těšil na veselé hodinky na nadcházející léto pak čekám v Carollinu taktéž od představení na zelené Sky-Dweller a také nic Myslím, že to čekání je tak jediné, čeho se dočkam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjanek Posted August 13 Report Share Posted August 13 V 11. 8. 2024 v 16:55, Davis napsal: Ja som sa už dočkal . Chválabohu som nečakal 4 roky, iba 1 rok. Jaká ref.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davis Posted August 13 Report Share Posted August 13 před 51 minutami, pjanek napsal: Jaká ref.? 126610LN Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted August 13 Report Share Posted August 13 Jsem tady jediný kdo se modlí, ať AD zavolá tak minimálně za dva roky, protože nemám právě prašule? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjanek Posted August 13 Report Share Posted August 13 (edited) Davis: zrejme slusny oddil African: Jsem na tom stejne. Sice jsem si zridil virtualni konto rlx, coz jsou penize, ktere ziskam nad ramec pravidelnych prijmu, protoze nechci, aby moje hobby odsavalo penize z rodinneho budgetu, ale obcas tam pro neco sahnu a uz nevratim Takze ode dneska je to separatni konzervativni account na XTB, kam budu sypat veskery cash patrici do konta rlx Edited August 13 by pjanek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygys Posted August 24 Report Share Posted August 24 v Mníchove dráždia výklady Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3k Posted August 24 Report Share Posted August 24 (edited) V 12. 8. 2024 v 23:16, kopl2005 napsal: Na 126610LV otec čeká u Bechyneho 3 roky, já na OP 41 “výroční blázinec” od představení a to jsem se “zapsal” ten samý den, kdy představovali, pan prodavač mne ujistil ze hned jako druhý. Takže jsem se těšil na veselé hodinky na nadcházející léto pak čekám v Carollinu taktéž od představení na zelené Sky-Dweller a také nic Myslím, že to čekání je tak jediné, čeho se dočkam V podstatě není na co si stěžovat. Pokud se nemýlím tak čekání nabízí RLX prozatím zdarma a není na něj ani pořadník Edited August 24 by p3k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JLNK Posted August 24 Report Share Posted August 24 před 3 hodinami, p3k napsal: V podstatě není na co si stěžovat. Pokud se nemýlím tak čekání nabízí RLX prozatím zdarma a není na něj ani pořadník Tak toto je hláška mesiaca-ja čakám poctivo rok a pol u jedného AD a predstava povinného mesačného poplatku za držanie registrácie ma dost pobavila - by to bol skvelý spôsob ako monetizovať zúfalosť… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elninoelnino Posted August 24 Report Share Posted August 24 Já jsem v " poradniku" na GMT celkem 6 let a krome několika trapnych setkání s AD nic, už mě to unavuje, i když je to zdarma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vili Posted August 24 Report Share Posted August 24 Když to tady čtu, začíná mě mrzet, že aktuálně v žádném pořadníku zapsaný nejsem! Takže příští týden to napravím! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopl2005 Posted August 26 Report Share Posted August 26 V 24. 8. 2024 v 14:12, p3k napsal: V podstatě není na co si stěžovat. Pokud se nemýlím tak čekání nabízí RLX prozatím zdarma a není na něj ani pořadník Hele jo… ale už mne to občas nebaví přijde mi to už velká komedie.. začínám se smiřovat, že Rolexky budu mít jedny co již mám a asi se mrknu jinam… a když se náhodou odněkud ozvou, tak budu samozřejmě rád… Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamikadze Posted August 26 Report Share Posted August 26 GMT za 9 mesiacov,Op 9 mesiacov a Suby uz 3 roky ale samozrejme u ineho AD tie predosle. Este som tomu AD ukazal vsetky ine Rolex co dosli skor ako Suby ako aj GMT a zda sa ,ze Suby su ziadanejsie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted August 27 Report Share Posted August 27 Chlapi to je ta touha po Rolexech taková silná? Já mít 300K+ na hodinky a muset na ně čekat víc jak rok, tak to kašlu a jdu jinam, těch možností je přece spousta. Do toho 1 roku to chápu, je to exkluzivní značka, ale cokoliv dál je nesmysl. Nebo jak to máte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campino Posted August 27 Report Share Posted August 27 Treba si kúpiť prvé Rolex, ponosiť ich a 1)buď zistíš že je to dizajnom, spracovaním, pohodlnosťou nosenia...to najlepšie čo si z "dostupného luxusu" doteraz mal, alebo 2) nič ti to nepovie, predáš to a pozeráš po iných značkách.. Ak spadneš do prvej kategórie, čakanie je len otázkou prístupu...ja som už 5ty rok permanentne na niečo "zapísaný" a keďže mi každý rok nejaké hodinky prídu, som absolútne v kľude...nosiť čo mám, ponáhľať sa niet kam a nakoniec, sú to len hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts