Jump to content

Čakacia doba submariner u AD

pigger
 Share

Recommended Posts

Štěstí jako je, že jim přijdou Batmany a než stihnou zavolat někomu kdo jim na sebe nechal kontakt (záměrně nepíšu, že je na waiting listu), tak je střelí někomu, kdo tam zrovna přišel? Nebo ty zájemce nějak losuji z osudi :)

Nie, sú ludia ktorý sa narodili pod šťastnou hviezdou, je to dar ;)

Pánové, bez urážky, papouškujte si a věřte čemu chcete - třeba že na keramické Daytony se bude čekat přes 20 let a nebo že Pateků se při průměrné délce života většina zdejších statisticky nemá šanci dožít - tyhle věci jdou mimo mě. Ale přiznejte si že už jeden uvedený příklad "Batmanů" (což jsou u mě prachsprosté ocelové GMT), dodaných tuzemským AD bez protekce "sprostému obyčejníkovi z ulice" během pár měsíců, tyhle Vaše populární a rok od roku šílenější "predikce čekaček" perfektně popírá. Připomínám že tuhle hru nehraju - jen mě baví sledovat jak zdejší "ctění investoři s plnou kabelkou" (kterou si vesměs naplnili za podobných nebo výrazně lepších podmínek) cítí neustálou potřebu "udržovat hype" právě nadsazováním už tak nesmyslných "čekaček", jako by nestačily vytrvale rostoucí pultové i second-hand ceny a vymetené výlohy v hodinářstvích...

:tomato:

pozri, co som pisal ja su moje osobne informacie, ktore mi dali u 2 AD nezavisle. Na dalsie prispievanie sem teda fakujem, nema to vyznam.

Není to štěstí, jen dávají přednost více lidem z ulice a nebo těm, kteří nemají žádné a nebo jedny, než většině, kteří to kupuji s vidinou výdělku při následujícím prodeji...

Tiež si to myslím... Príde mladá dvojica, držiac sa za ruky a že budú ma dieťa/svadbu/neviemakúkravinu a holka že dostane diamantové náušnice a kluk že by nejaké rolexky. A tí dvaja úprimne absolútne netušia, že je nejaká kríza v dodávaní modelov, proste si počkajú a majú radosť.

Druhý prípad: Nastúpi tam frajer, ktorý vie o Rolexkách 6x viac než majiteľ predajne a prvý dotaz znie, nemáte náhodou niečo v oceli? A čo to kuá má jako znamenať, že po celej EU nejde nájsť oceľový športový model. Tak toho si niekde napíšu, ale s poznámkou, že volať až v prípade, že to nikto nevezme a budú mesiac bez povšimnutia vo výklade.

Fakt myslis ze to takhle ty prodavacky rozlisujou?

Frajerinu a aroganciu z titulu majetnosti neznasaju najviac. K takym klientom tak aj pristupuju (co sa dodania tyka samozrejme, nie v ramci vystupovania a komunikacie) - teda aspon vo švajci u Bucherera a Beyera.