matt81 Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 Potvrdzujem že na Daytony som čakal aktuálne iba 5 a 1/4 roka :) ...na druhu stranu keď si to tak začnem preberať, neviem tu situáciu nejako tak rozumne opísať. Akože fajn, mám “vysnívané” na ruke, ale čakať na hodinky vyše 5 rokov? A to ešte v tom lepšom/šťastnejšim prípade? Iný sa k ním nedostane ani po takom čase, na západe vás nenapíšu už ani na WL a poznám aj prípad keď človek bez Rolex histórie mal na ruke Daytony po necelých dvoch rokoch ( a ja som len ďalej čakal aj keď na WL som bol skôr )...trosku nešťastná obchodná politika a priznávam že už by sa mi druhý krát nechcelo čakať na hodinky takú dobu. Link to post Share on other sites
Mira Posted May 22, 2020 Report Share Posted May 22, 2020 GMT BLRO 3 roky, GMT BLNR 1rok, Daytona min. 5 let a více...To je Carollinum nebo Bechyně? Včera jsem to byl ověřit v Carrolinum. No, nevím jestli to byl můj pocit, ale tak arogantní jednání jsem dlouho nezažil. Ať si dají na dveře ať se nikdo neptá na ocelový Rolex, že nepíšou ani na seznam. Tam už mě nikdo neuvidí, zlatý Bechyně. Link to post Share on other sites
steel Posted June 12, 2020 Report Share Posted June 12, 2020 inspirace pro mistni cekatele a zaroven priznivce DT Link to post Share on other sites
Emiliano Posted June 12, 2020 Report Share Posted June 12, 2020 To je super kšiltovka. Link to post Share on other sites
sam4el Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 Dodam mozno k teme info, v Polsku ma siet Kruk 9 obchodov a ked som tam bol tyzden dozadu, tak predavacka cumela na no-daty a pytala sa, ci boli kupovane s cakackou alebo bez. Dostal som info ze sa tu na to caka 3 roky :-O, na hulka zavreli minuly rok waiting list a na daytonu v roku 2017. K daytone mi bolo povedane ze dostanu len zopar kuskov za cely rok, takze ta zavreta cakacka je stale mega dlha. Jak ide napr o 116613LB, ten je dostupny skoro pri kazdej novej varke ktora je raz za 6 tyzdnov Link to post Share on other sites
ShaGaL Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 Minulý víkend som bol vo Viedni u Wagnera a len tak zo zaujímavosti som sa pýtal na Explorer I(naivne som si myslel že by ich mohli mať aj vzadu v trezore ), predavačka chvíľu hľadala v listoch a potom mi povedala 9-12 mesiacov. Ale všimol som si jej kolegyňa akurát rozbaľovala Daytony tak som mal aspoň letmý pohľad . Link to post Share on other sites
Cyber Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 V 29. 6. 2020 v 16:53, sam4el napsal: Dodam mozno k teme info, v Polsku ma siet Kruk 9 obchodov a ked som tam bol tyzden dozadu, tak predavacka cumela na no-daty a pytala sa, ci boli kupovane s cakackou alebo bez. Dostal som info ze sa tu na to caka 3 roky :-O, na hulka zavreli minuly rok waiting list a na daytonu v roku 2017. K daytone mi bolo povedane ze dostanu len zopar kuskov za cely rok, takze ta zavreta cakacka je stale mega dlha. Jak ide napr o 116613LB, ten je dostupny skoro pri kazdej novej varke ktora je raz za 6 tyzdnov Moje zkušenost je s 116613LB stejná, v trezoru vždycky nějaký mají. Link to post Share on other sites
pohlodekj Posted July 10, 2020 Report Share Posted July 10, 2020 Ja byl před dvěma týdny u Bechyněho, šel jsem tam původně omrknout DJ, ale nakonec mě chytili explorery I. Tak nějak bláhově jsem si myslel, že je to je model o který není takový zájem a že by mohl být časově dostupný. Slečna mě vyvedla z omylu, když mi oznámila, že se mám připravit na čekací dobu až 12 měsíců . Link to post Share on other sites
miguel Posted July 11, 2020 Report Share Posted July 11, 2020 V 29. 6. 2020 v 16:53, sam4el napsal: Dodam mozno k teme info, v Polsku ma siet Kruk 9 obchodov a ked som tam bol tyzden dozadu, tak predavacka cumela na no-daty a pytala sa, ci boli kupovane s cakackou alebo bez. Dostal som info ze sa tu na to caka 3 roky :-O, na hulka zavreli minuly rok waiting list a na daytonu v roku 2017. K daytone mi bolo povedane ze dostanu len zopar kuskov za cely rok, takze ta zavreta cakacka je stale mega dlha. Jak ide napr o 116613LB, ten je dostupny skoro pri kazdej novej varke ktora je raz za 6 tyzdnov Mna v Kruku vysmiali, ze ani za tri roky to nemam iste. Kupoval som OP39 a chcel som sa zapisat.... Link to post Share on other sites
habadej Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 Takže, dnes návštěva v Carollinu, převzetí Explorer 1, na které jsem čekal celé 2 měsíce od zapsání na waiting list. Po získání nadějné informace, jsem se rovnou nechal zapsat i na Suby no date a prý bych taky nemusel čekat nějak dlouho i když konkrétní časový horizont ze slečny nevypadl. Ale i tak vidím světlo na konci tunelu. Link to post Share on other sites
dabelM Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 Snad to bude časem lepší a nebudou kousky s LC320 končit zde https://www.worldoftime.de/de/rolex/gmt-29244.html Link to post Share on other sites
nastycrew52 Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 před 6 hodinami, dabelM napsal: Snad to bude časem lepší a nebudou kousky s LC320 končit zde https://www.worldoftime.de/de/rolex/gmt-29244.html Tohle má do nenošených safra daleko Link to post Share on other sites
Cyber Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 před 9 hodinami, nastycrew52 napsal: Tohle má do nenošených safra daleko A pak si řekneš, koupím to radši v Německu, než v Itálii... Alespoň mohli napsat, lehce nošené a sundat tah a hodit ho do ultrazvuku. Tohle je fakt ekelhaft Link to post Share on other sites
dabelM Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 Bohužel se asi prodají i v tomto stavu, tak na to skopčák prdí. Link to post Share on other sites
Raguss Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 toto je vraj fronta v Zürichu na nové suby Link to post Share on other sites
sido Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 před 13 minutami, Raguss napsal: toto je vraj fronta v Zürichu na nové suby jestlo to je real, tak to je sileny ;-( Link to post Share on other sites
steel Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 skejtaci kupujou Rolex, tak proc ne Link to post Share on other sites
sido Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 před 4 minutami, steel napsal: skejtaci kupujou Rolex, tak proc ne hele na pohodu koupi za 10k EUR a na chrono24 streli za 15k a hned bude dost na poradnej matrosi Link to post Share on other sites
knihomol Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 Podle mě je to fake Link to post Share on other sites
Exiztence Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 před 4 minutami, knihomol napsal: Podle mě je to fake U Wempeho taky jedou Link to post Share on other sites
Recommended Posts