Radik Posted July 16, 2021 Report Posted July 16, 2021 Jojo, taky sdílím radost místních čerstvých majitelů, který je tu hned vystrčí na ruce. Nemusím asi psát, že prodeje svých bývalých OP Dark Rhodium už delší dobu těžce lituju No nic, teď mám stejně v tomhle levelu útrum, tak není co řešit. Ale tak rád se tu kouknu na nový přírůstky místních magorů, to zase jó...
lordsoft Posted July 16, 2021 Report Posted July 16, 2021 Neviem teda, ja na ND suby cakam od 1.9. cize uz 11ty mesiac.. iny kraj, iny mrav, zda sa..
Vortex-Tempus Posted July 16, 2021 Report Posted July 16, 2021 @lordsoft Ja od 01.2019... u 3 AD Presne iny kraj iny mrav + niekto ma viac stastia ako iny. Celkovo sa mi ale zda ze Prazsky kluci maju AD co viac praju obycajnym ludom. V inych mestach si ta bud nezapisu vobec alebo uz pocas procesu zapisovania je uplne jasne ze to skonci v smetiaku skor ako sa za tebou zavru dvere...
LovecK Posted July 16, 2021 Report Posted July 16, 2021 Bicolor až na 50, to je ještě 5 let, narozky jsem měl před 14 dny a dárek dojede v pondeli, bude ale v jiném vlakne… nějak teď spis mladnu… a taky nésu dekadentní děvka, ale poctivé Hanák…
Chosef76 Posted July 16, 2021 Report Posted July 16, 2021 [mention=16988]lordsoft[/mention] Ja od 01.2019... u 3 AD Presne iny kraj iny mrav + niekto ma viac stastia ako iny. Celkovo sa mi ale zda ze Prazsky kluci maju AD co viac praju obycajnym ludom. V inych mestach si ta bud nezapisu vobec alebo uz pocas procesu zapisovania je uplne jasne ze to skonci v smetiaku skor ako sa za tebou zavru dvere... Počkej, to mě zaujalo...."obyčejným lidem". Jak se pozná v pražské prodejně Rolexu obyčejný člověk? Sent from my iPhone using Tapatalk
JoyStick Posted July 16, 2021 Report Posted July 16, 2021 Podle strejdy Zemana tak, že ho táhne ven ochranka
Vortex-Tempus Posted July 16, 2021 Report Posted July 16, 2021 před 29 minutami, Chosef76 napsal: Počkej, to mě zaujalo...."obyčejným lidem". Jak se pozná v pražské prodejně Rolexu obyčejný člověk? Sent from my iPhone using Tapatalk Myslel som tym ludi co si chcu kupit raz za cas jedny hodinky a nosit ich. Sorry ak to vyznelo nejako inak.
Povidláček Posted July 18, 2021 Report Posted July 18, 2021 V 15. 7. 2021 v 22:00, Vortex-Tempus napsal: .. mna vzdy potesi ked vidim ze sa k tymto nedostatkovym kuskom dostanu ludia ktorych povazujem za sympatakov tohoto fora... napr @Povidláček Díky za poklonu! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Vladino125 Posted August 7, 2021 Report Posted August 7, 2021 Tak prihodim aktuálnu situáciu v ANTWERP BelgiumTakze, hold žiadna sláva. Oceľ nehrozí ani tu.
Fajkus Posted August 8, 2021 Report Posted August 8, 2021 Ja jsem byl ve čtvrtek v Pařížské a do Rolexu jsem ani nešel. Stačilo to, co bylo vystaveno. Jedny Wim...., jedny DJ 36 a zbytek dámské.
Davis Posted August 8, 2021 Report Posted August 8, 2021 před 4 minutami, Fajkus napsal: Ja jsem byl ve čtvrtek v Pařížské a do Rolexu jsem ani nešel. Stačilo to, co bylo vystaveno. Jedny Wim...., jedny DJ 36 a zbytek dámské. Máš na mysli DJ 36 wimbledon, lebo to by ani nebolo také zlé
Fajkus Posted August 8, 2021 Report Posted August 8, 2021 před 3 minutami, Davis napsal: Máš na mysli DJ 36 wimbledon, lebo to by ani nebolo také zlé Ano, DJ 36 wimbledon. Mi ale právě tyto tlak nezvedaji.
Davis Posted August 8, 2021 Report Posted August 8, 2021 před 1 minutou, Fajkus napsal: Ano, DJ 36 wimbledon. Mi ale právě tyto tlak nezvedaji. Tlak možno nie, ale keď k tomu boli v oceli, dosť dávno som nevidel takýto model vo vitríne len tak oddychovať.
xcmaniax Posted August 10, 2021 Report Posted August 10, 2021 Pánové, jak je to s dostupností modelu 126711CHNR? Je to taky taková bída? Podle ceny na chronu24 bych to tipnul někde mezi SUBy a ocelový GMT.
African Posted August 17, 2021 Report Posted August 17, 2021 Dlouhá dodací lhůta ba naopak může být pro některé socky i velmi přátelská. Já jsem teď vycuclej z peněz jak sardinky v pixle, takže 3-4 roky termín dodání je teď pro mě ideální čas se trochu vschopit a našetřit.......jsem zapsán a teď už se jen modlit ať za půl roku nezavolají
actionman1 Posted August 17, 2021 Report Posted August 17, 2021 V 16. 7. 2021 v 8:07, Violoncello napsal: Zajímavý!!! Včera jsem se u Bechyně ještě ptal na OP s novým strojkem pro manželku a pán říkal dva až tři roky. Vieden nove OP zelene pre zenu ale zenske 31ky do dvoch tyzdnov nam volali. Panske velkost ak Ti nezavolaju do 3-4 rokov tak sa na Teba nedostanu :D:D:D:D:D
actionman1 Posted August 17, 2021 Report Posted August 17, 2021 V 15. 7. 2021 v 20:28, Violoncello napsal: Dnes po půl roce čekání, po usínání se zarámovanou fotkou hodinek na nočním stolku, po shlédnutí všech videí Subů na Youtube, jsem měl možnost navštívit obchod pana Bechyně Vše, od první návštěvy v lednu, po druhou návštěvu dnes, proběhlo stejně pohádkově, jako můj pravděpodobný zbytek chrono života M124060-0001 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Gratulujem. Uzivaj su super a sedia Ti
actionman1 Posted August 17, 2021 Report Posted August 17, 2021 V 15. 7. 2021 v 22:15, Vortex-Tempus napsal: Nech len nekecam... aj ja som si spravil radost a obdaroval som sam seba... za mesiac mam 45 tak si snad mozem konecne dovolit aj tie “dedkovske” a bez waitlistu... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Gratulujem
Violoncello Posted August 17, 2021 Report Posted August 17, 2021 před 2 hodinami, actionman1 napsal: Gratulujem. Uzivaj su super a sedia Ti Děkuji
Recommended Posts